دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت:مقایسه کردن افرادی که در دانشگاه تهران برنامه‌ی این تشکل را برهم زدند، با سابقه فعالیت دفتر تحکیم وحدت جفای به جنبش دانشجویی است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران،  به نقل از دفتر تحکیم وحدت، بسیج دانشگاه تهران در نامه‌ای به سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی وزیر علوم که اخیرا در رسانه‌ها منتشر شده مطلب خلافی به پیشینه‌ی دفتر تحکیم وحدت نسبت داده است "علی بیانی" دبیر دفتر تحکیم وحدت در مصاحبه با تحکیم نیوز اظهار داشت: مقایسه کردن افرادی که در دانشگاه تهران برنامه‌ی این تشکل را برهم زدند، با سابقه فعالیت دفتر تحکیم وحدت جفای به جنبش دانشجویی است.
 
وی در ادامه افزود: نسبت دادن آن حجم از فعالیت دانشجویی در دفتر تحکیم وحدت و آن میزان تاثیرگذاری در فضای جامعه به وزارت علوم جناح چپ خنده دار است مگر می‌شود که آن حجم از تاثیرگذاری دفتر تحکیم وحدت در آن سال‌ها را فرمایشی بدانیم و ناشی از اقدامات وزارت علوم جناح چپ بخوانیم؟!
 
بیانی تصریح کرد: دفتر تحکیم وحدت عموم دانشجویان مسلمان را نمایندگی کرده و طرفدار نظام جمهوری اسلامی در دانشگاه بوده است تصمیمات این اتحادیه از جانب اعضای فعال در آن گرفته می شده و می‌شود اساسنامه اتحادیه اجازه‌ی دخالت گروه‌های خارج از مجموعه را در دفتر تحکیم وحدت نمی‌دهد منحصر کردن دفتر تحکیم وحدت برای یک جناح سیاسی خاص تحریف تاریخ جنبش دانشجویی است گفتمان غالب دفتر تحکیم وحدت در دهه شصت عدالت‌خواهی بوده و بر این اساس مواضع این اتحادیه تنظیم شده است.
 
دبیر دفتر تحکیم وحدت ادامه داد: به نظر می‌رسد این قبیل موضع گیری‌ها ناشی از کمبود اطلاعات و فقر دانش تاریخی است لازم است فعالین دانشجویی برای درک اتفاقاتی که قدمت تاریخی آنها به قبل از شروع فعالیت تشکل هایشان مربوط می‌شود به افرادی مراجعه کنند که در آن مقاطع حضور داشتند اگر به این افراد دسترسی ندارند می‌توانند به کتبی که در زمینه تاریخچه دفتر تحکیم وحدت منتشر شده مراجعه کنند، تا از گرفتن این قبیل موضع گیری‌های به دور از واقعیت اجتناب کنند.
 
این فعال دانشجویی در ادامه تصریح کرد: این قبیل مواضع ناشی از این است که فعالین دانشجویی تحت تاثیر رسانه‌ها قرار دارند و صرفا هر آنچه رسانه‌ها منعکس می ‌کنند را می پذیرند ریشه‌ی اصلی اینکه بسیاری از فعالین دانشجویی فعلی تحت تاثیر رسانه قرار دارند و از خود نظر  مستقلی ندارند، عدم مطالعه و اهمیت ندادن به کتابخوانی است در واقع در حال حاضر این رسانه‌ها هستند که به فعالین دانشجویی خط می‌دهند در حالی که باید برعکس باشد.
 
وی افزود: استفاده کردن از هر ابزاری برای رسیدن اهداف مطلوب درست نیست و تشکل‌های دانشجویی به عنوان کسانی که در این زمینه مطالبه‌گری می‌کنند، به هیج وجه نباید از هر ابزاری برای رسیدن به هدفشان استفاده کنند مقایسه وضعیت فعلی گروهی و ارتباط آنها با وزارت علوم، اگر ارتباطی وجود داشته باشد، با سابقه‌ی درخشان دفتر تحکیم وحدت که با دستور امام(ره)  تشکیل شد، قطعا جفا به جنبش دانشجویی است.
 
علی بیانی در پایان با اشاره به جایگاه دفتر تحکیم وحدت خاطر نشان کرد: وضعیتی که دفتر تحکیم وحدت در ابتدای انقلاب در آن قرار داشت، مدینه‌ی فاضله‌ی تشکل‌های دانشجویی امروزی است یادمان نرود که اقدامات بزرگی چون تسخیر لانه جاسوسی، انقلاب فرهنگی، راه اندازی جهاد سازندگی و . . . توسط دانشجویان دفتر تحکیم وحدت انجام شده است به طور قطع می‌توان گفت تمامی فعالیت‌های دانشجویی که امروز از سوی گروه‌های مختلف دانشجویی انجام می‌شود، روی همدیگر به اندازه فعالیت‌های دفتر تحکیم وحدت در ابتدای انقلاب تاثیرگذار نیست.

انتهای پیام/
برچسب ها: دانشگاه ، تحکیم ، وحدت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار