متن بیانیه به شرح زیر است:
یکی از عمدهترین گرفتاریهای جهان اسلام، ظهور جریانهای تکفیری اسلامی است که همچون دیوی، کیان خانواده اسلام را در معرض خطر قرار داده و آثار زیانبار آن به قدری آشکار است که همگان، متألم از این وقایع، سعی در چارهاندیشی برای بهبود اوضاع را دارند.
جریان انحرافی و تکفیری دینی در کشورهایی نظیر سوریه و عراق، با تفسیرها و تأویلهای جاهلانه از دین به لکهدار شدن چهره رحمانی اسلام دامن زده و حتی آبروی انسانیت را از میان برده است. متاسفانه قشری سطحینگر و کوتهفکر که منافع کلان جهان اسلام را درک نمیکنند، جاهلانه و یا عامدانه با اقدامات و صحبتهای خود باعث تفرقه بیشتر بین مذاهب اسلامی و زمینهساز جولان بیشتر گروههای افرطی تکفیری و استکبار جهانی میشوند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به آیه 103 سوره آل عمران در ادامه این بیانیه نوشت: بعد از رحلت پیامبر عظیمالشان اسلام اوصیای معصوم او کوشیدند تا آن وحدت و یکپارچگی را حفظ کنند و آنان از حقوق شخصی خویش چشم پوشیدند و در طول تاریخ، دانشمندان مصلح و همه تلاشگران راستین انسانیت، هم خودشان از عوامل اختلاف و تجزیه گریختند و از دامن زدن به آتش خصومت بین مسلمانان، برکنار زیستند و هم دیگران را به اتحاد و تفاهم فراخواندند.
موحد با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر آموزههای دینی که در آن بر لزوم نقش مردم در عرصه حاکمیت تاکید شده است، گفت: حکومت اسلامی ایران منادی رحمت و وحدت می باشد؛ چرا که انقلاب شکوهمند اسلامی ملت ایران که نماد آزادی خواهی و ظلم ستیزی این ملت است، خود بزرگ منادی وحدت امت اسلامی بوده است.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند؛ «اگر شما دیدید کسانی وحدت ملی ما را به بهانه مذهب، این سنی است و این شیعه، بخواهند بهم بزنند؛ آن کسی که ندای تفرقه بین شیعه و سنی را سر میدهد، چه شیعه باشد چه سنی مزدور دشمن است. چه بداند چه نداند.» گفت: شیعه و سنی همگی به حکم قرآن و پیامبر اکرم(ص)، مسلمان و برادریم، گرچه در برخی موارد اختلاف داشته باشیم که محل بحث و طرح این موارد فضای علمی است نه در متن جامعه، به گونهای که منجر به سوءاستفاده دشمن و عوامل آن گردد تا از این طریق وحدت و همبستگی مسلمانان را از بین برده و مانعی بزرگ در راه تعالی و پیشرفت جامعه اسلامی ایجاد کنند.
موحد در انتهای این بیانیه تاکید کرد: امروز و در شرایط کنونی، دشمن و عواملی که منافع خود را با اتحاد و همبستگی مسلمانان از دست رفته میبینند، تمام سعی و تلاش خود را جهت ایجاد اختلاف و تفرقه افکنی میان مسلمانان، شیعه و سنی به کار بسته و از هیچ اقدامی فروگذار نیستند که متاسفانه برخی افراد هم دانسته یا ندانسته به این مسائل دامن میزنند و جاده را برای دشمن هموار میکنند. آنچه امروز در بین مسلمانان، شیعه و سنی باید مورد تاکید و توجه قرار گیرد، وحدت کلمه و اصل قرار دادن آن در راستای تشکیل امت واحده اسلامی است و جامعه دانشگاهی در این بین، به عنوان پرچمدار فکر و اندیشه، باید در این زمینه پیشقدم بوده و در جهت وحدت و انسجام گامهای موثری بردارد.
انتهای پیام/