کتاب «مبانی حقوق عمومی در ایران کهن» از آن رو که یک نظریه و دیدگاه جدیدی را در خصوص تاریخ حقوق عمومی بیان می‌کند، حائز اهمیت شده و پیام اصلی کتاب مذکور، این است که حقوق عمومی نه تنها رشتهٔ جدیدی نیست، بلکه در یک دوران بسیار کهن(یعنی در زمانی بین حدود چهار تا هفت هزار سال پیش) در ایران وجود داشته است.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران در پی انتشار خبر تالیف کتاب "مبانی حقوق عمومی در ایران کهن نوشته محمد رسولی"در باشگاه خبرنگاران، دکتر"ولی رستمی" که از اساتید به نام حقوق عمومی کشورمان است، با رویت خبر مذکور و کتاب مورد بحث، یادداشتی به شرح زیر برای باشگاه خبرنگاران ارسال کرده است.
 
 «به نام خدا» 

اهمیت حقوق عمومی در بین شاخه‌های حقوق بر اهل فن پوشیده نیست، این رشته با وجود اهمیت خود، در ایران به اندازهٔ سایر گرایش‌های حقوق دارای اثر تاًلیفی نیست.

 یک دلیل این کم بودن آثار حقوق عمومی، به دلیل جوان‌تر بودن این رشته (به نسبت سایر گرایش‌های حقوق) بیان شده است. 

 «کتاب مبانی حقوق عمومی در ایران کهن» نوشتهٔ تحقیقی آقای محمد رسولی یکی از کتاب‌های منتشره در زمینهٔ حقوق عمومی می‌باشد.
 
این کتاب از آن رو که یک نظریه و دیدگاه جدیدی را در خصوص تاریخ حقوق عمومی بیان می‌کند، حائز اهمیت خاص خود گشته است. 
اصولا پیام اصلی کتاب مذکور، همین پیام است که حقوق عمومی نه تنها رشتهٔ جدیدی نیست، بلکه در یک دوران بسیار کهن (یعنی در زمانی بین حدود چهار هزار سال تا هفت هزار سال پیش!) در ایران وجود داشته است.

 به هر حال این نظریه و فرضیه‌ای است که از سوی محمد رسولی به عنوان یک پژوهشگر حقوقی، تاریخی عنوان شده و کتاب مذکور در صدد اثبات این نظریه است، بدیهی است چنانکه فرضیهٔ وی اثبات شود، می‌تواند یک تحول و تغییر در نگرش به تاریخ حقوق عمومی ایجاد کند، چرا که به طور سنتی تاکنون روال بر این بوده که مبانی و مفاهیم حقوق عمومی را مربوط به دوران جدید بدانند. 

برای آشنائی بهتر با نظریه مذکور و صاحب این فرضیه و برای بررسی این موضوع از سوی صاحب نظران، مطالعهٔ کتاب «مبانی حقوق عمومی ایران کهن» لازم است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار