حاجی فرجی گفت: اگر خمیر مرغ طبق استاندارد تولید شود، می‌تواند منبع پروتئینی خوب برای اقشار کم درآمد باشد.

دکتر مجید حاجی‌ فرجی رئیس انستیتو‌ تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص خمیر مرغ گفت: خمیر مرغ به صرف اینکه طبق استاندارد تهیه می‌شود، مشکل ساز نخواهد بود. در کشور ما هم استاندارد‌های تولید این ماده غذایی وجود دارد و اگر طبق استاندارد تهیه شود، می‌تواند یک ماده پروتئینی خوب در سبد غذایی اقشار کم درآمد باشد. 

وی با بیان اینکه خمیر مرغ از گوشت‌های مانده اسکلت مرغ طبق استاندارد باید تهیه شود، افزود: اخیرا برخی از کارگاههای تولید کننده خمیر مرغ مکمل دستگاه‌هایی که کار کندن گوشت‌های باقی مانده به اسکلت را انجام می‌دهند، تشدید کرده و پیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد اسکلت مرغ به همراه امعا و احشا وارد دستگاه می‌شوند و خمیر مرغ خارج از استاندارد و فاقد مواد مغذی تولید می‌شود. 

حاجی فرجی‌ اظهار داشت: باید در بحث نظارت بر رعایت استاندارد در این بحث تاکید بیشتر شود تا خمیر مرغ استاندارد در اختیار کارخانه‌های تولید سوسیس‌ و کالباس قرار گیرد.


 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.