به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دکتر خلج رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری ویژه هفته سلامت گفت: شعار امسال هفته سلامت ایمنی از مزرعه تا سفره است و لازمه رسیدن به فرآورده خام دامی سلامت در مورد مرغ، گوشت قرمز، ماهی، تخممرغ، عسل، شیر و نظارت بر تغذیه در مراحل اولیه قراردارد. قانون سازمان دامپزشکی کشور به نحوي است که تمام وظایفش را در حیطه نظارت اعمال میکند.
وي بيان داشت: اقدامات عملی سازمان دامپزشکی تولید یکپارچه است که از دو سامانه یکپارچه قرنطینه بر اساس تمام کالاهایی که جابجا میشود در شاهراه الکترونیکی بررسی میشود، همچنین سیستم دوم ردیابی فرآوردههای خاطی است که سامانه آن طراحی شده و در بسیاری از استانها عملیاتی ميشود.
خلج همچنین در ادامه خوراک بهداشتی دام را از اولويتهاي سازمان دامپزشكي عنوان كرد و گفت: امسال توجه ويژه به سلامت خوراک دام داريم زيرا بسیاری از بیماریها از خوراک دام به انسان منتقل ميشود.
وي در خصوص عرضه شیر خام گفت: توجه ویژه به اماکن عرضه شیر خام صورت میگیرد.
رييس سازمان دامپزشكي كشور درخصص ماده رنگی مالاشیتگرین که برای ماهیهای سردابی مانند قزلآلا استفاده میشود نيز افزود: از 15 فروردين ماه سال جاري هر نوع ماهی قزلآلایی که در بازار عرضه میشود باید گواهی بهداشتی عدم استفاده از ماده مالاشیتگرین را داشته باشد.
خلج در خصوص خمیر مرغ گفت: سازمان دامپزشکی براين باور است که اقداماتش در زمينه تولید خمیر مرغ کاملا قانونی و علمی بوده و بر کارخانههایی که تحت نظارت سازمان دامپزشکی خمیر مرغ تولید میشد نظارت کافی وجود داشت و عمر ماندگاری و سلامت خمیرهای مرغ تولید شده فراتر از اتحادیه اروپا بود.
وي خاطرنشان كرد: هماکنون تولید خمیر مرغ متوقف شده و براي تفاهم ميان سازمان دامپزشكي و سازمان غذا و دارو در اين زمينه زمان زيادي نياز نيست.
رييس سازمان دامپزشكي كشور بيان داشت: طي سالهاي 80 تا 90 هزار تن مرغهاي مادر پایان دوره به خمیر مرغ مطلوب تبدیل میشدند.
انتهای پیام/