به گزارش
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر فرهادی وزیر علوم در مراسم اختتامیه پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با بیان اینکه «قرآن تنها کتاب تبرک نیست بلکه کتاب تحرک نیز هست» اظهار داشت: انقلابی که توسط قرآن برپا میشود انقلابی پرمعناست. انقلابی است در نگاهها و نگرشها؛ چرا که قرآن تحول را در درون انسانها به وجود میآورد و این تحول درونی عاملی است برای تحولات بیرونی.
وی افزود: قرآن کتاب هدایت و بیدارکننده است و این کتاب عقلانیت است که میخواهد انسانها را به سوی آرمانهای هستی ببرد و ما برای ارتقای بصیرت باید به قرآن روی آوریم.
وزیر علوم تصریح کرد: دانشجویان وقتی بر سر سفره قرآن باشند پیامهایی را دریافت میکنند که آنها را از هیچ کتاب دیگری نمیتوانند بگیرند. قرآن به کالبد زندگی روح تازهای میبخشد. امام علی (ع) در حدیثی میفرمایند که همنشینی با قرآن یک همنشینی پرکیفیت است. محال است کسی همنشین قرآن باشد و تغییری در احوال خود نبیند.
وی خاطرنشان کرد: انسانها در زندگی نیازمند مهارت هستند. زندگی دانشجویی یکی از مقاطع زندگی است که دارای مولفههایی است و مولفه اصلی و اساسی آن تفکر و دانش اندوزی است. مقامی که قرآن برای کشف علم و دانش قائل است در هیچ جای دیگری وجود ندارد.
وی افزود: در قرآن خداوند دانایان و نادانان را از یکدیگر جدا میکند. دانش از نگاه قرآن بسیار ارزشمند است ولی باید دانش ما براساس تفکر و تعقل باشد. ما باید خود را شاگرد همیشگی قرآن بدانیم. هر معرفتی که از طریق قرآن کسب شود معتبر و ارزشمند است.
دکتر فرهادی در خاتمه گفت: مطابق آیات قرآن انسانها به هرکاری که اشتغال دارند باید در صراط مستقیم قرار داشته باشند و علم آموزان هرگز نباید نسبت به دانش خود مغرور شوند. حضور دانشجویان در این دوره از مسابقات آن هم از 47 کشور جهان نویدبخش این است که پیام قرآن در سطح جهان گسترش یافته و امیدواریم در این ایام مبارک پیام وحدتبخش قرآن کریم در سراسر عالم گسترش پیدا کند.
انتهای پیام/