وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت های شهرستان بستان آباد در بخش فرهنگ و ادب ، روستای خشکناب قابلیت تبدیل شدن به یک منطقهی برای توریسم فرهنگی را دارد و در راس آن خانه پدری استاد شهریار بزرگترین ظرفیت جذب توریست برای این شهرستان محسوب میشود.
وی افزود: شعر و ادب به عنوان جزء تفكيك ناپذير زندگي ايرانيان محسوب ميشود و اين علاقه به ادبيات و وجه فرهنگ ايراني باعث شده تا شعر به عنوان هنر ملي در تقويم رسمي كشور جايگاهي ويژه بیابد و به تبع آن و براساس استقبال مردم از جشنواره حیدربابا،این ادارهی کل جشنوارهی یاد شده را در تقویم فرهنگی استان ثبت نموده و در سالهای بعد نیز شاهد استمرار برگزاری آن خواهیم بود.
صفیپور گفت: با اندکی اهتمام، خشکناب به عنوان زادگاه شهریار ملک سخن میتواند به کانون توجه و قطب گردشگری استان تبدیل شود.
وی برگزاری جشنواره فرهنگی هنری حیدربابا را زمینهی بازسازی این خانه فرهنگی تاریخی عنوان کرد و گفت: طی تصویب سند توسعه بستان آباد طرح بازسازی خانهی پدری استاد شهریار نیز در ان به تصویب رسید.
صفی پور اظهار کرد: تلاش می کنیم جشنواره دوم را در خانه پدری استاد شهریار برگزار کنیم. مقدمات بازسازی خانه پدری استاد شهریار با همکاری خیری با 500 میلیون ریال اعتبار آغاز شده است.
وی همچنین با اشاره به جایگاه شورای فرهنگ عمومی گفت:شورای فرهنگ عمومی که تصمیم گیریهای کلان فرهنگی بر عهدهی آن است باید در راستای ارتقاء فرهنگ عمومی،گامهای جدیتری بردارد.
صفیپور با اشاره به اینکه يكي از برجستهترين فعاليتهاي شوراي فرهنگ عمومي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي در طول سالهاي گذشته، تهيه و تنظيم اصول سياست فرهنگي جمهوري اسلامي در مجموعهاي شامل اهداف، مباني، اصول و اولويتها است كه در جلسات متعدد با حضور انديشمندان، مسئولين، دست اندركاران و كارشناسان فرهنگي مورد بحث و بررسي و تنظيم قرار گرفته است، اظهار کرد: این شورا در شهرستانها نیز باید در حوزهی فرهنگ و هنر جریانسازی بکند.
در این جلسه همچنین طرح برگزاری مراسم بزرگداشت آیتالله شهیدی از علما و مفاخر برجسته شهرستان بستانآباد با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه ازاد اسلامی این شهرستان به تصویب رسید.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از حمایت این اداره کل برای انتشار یک روزنامه یا هفتهنامه در شهرستان بستانآباد خبر داد.