نریمان سعادتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: پروتئینها مانند هر ماده غذایی دیگری باید به صورت متعادل مصرف شود و نباید در مصرف منابع حاوی پروتئین زیادهروی کرد.
وی با بیان اینکه گوشت قرمز، تخممرغ، ماهی و لبنیات پروتئین مناسب و زیادی دارند، افزود: اگر پروتئین به اندازه کافی و مورد نیاز مصرف نشود، در آن صورت ممکن است بافتهای بدن دچار مشکل و حتی آسیب شوند.
سعادتی، تأکید کرد: پژوهشها نشان می دهند که مصرف زیاد مواد پروتئینی، عامل مهمی در تشدید بیماریهای کلیوی بوده و متأسفانه اغلب افراد مبتلا از این موضوع آگاهی کافی ندارند.
وی با اشاره به اینکه مبتلایان به بیماریهای کلیوی و افراد دیابتی باید پروتئین دریافتی خود را کنترل و حتی محدود کنند، یادآور شد: دریافت بالای پروتئین در این افراد، کار و فعالیت کلیهها را افزایش داده و این عامل میتواند بیماری و نارسایی کلیوی به وجود آمده را تشدید کرده و به کلیهها آسیب جدی برساند.
انتهای پیام /