دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغذیه با شیر مادر موجب تیزهوشی و افزایش سطح هوش و استعداد کودک می گردد، همچنین مانع انواع آلرژیها، آسم، بیماری های مزمن، عفونت اداری، مننژیت مغزی، انواع سرطانها میگردد، ضمن اینکه فواید بسیار زیادی برای مادران دارد و از مشکلاتی چون کم خونی، ابتلا به انواع سرطانها جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: هر چند گفته میشود زمان شیر دهی تا 2 سال باشد ولی تحقیقات حاکی از آن است که مصرف بیشتر شیر مادر حتی تا 6 سالگی مشکلی از نظر پزشکی ایجاد نخواهد کرد و این نکته حائز اهمیت است که هر چه مدت شیردهی بیشتر باشد تاثیر مثبت آن بر تیزهوشی کودک بیشتر خواهد بود.
دکتر مرندی افزود: کیفیت شیر مادران تفاوتی با هم ندارد ولی انحصاری بودن تغذیه با شیر مادر بسیار مهم است یعنی استفاده از شیرخشک همزمان با شیر مادر، اثر گذاری مثبت شیر مادر بر تیزهوشی و بروز بیماریها را کاهش میدهد، بنابراین هر چند تغذیه با شیر مادر بیشتر باشد اثرات مثبت آن بالاتر است.
انتهای پیام/