به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بعضی از غذاها تحت هیچ شرایطی نباید خام مصرف شود؛ زیرا حاوی باکتری است و می تواند باعث اختلال در کار سیستم گوارشی شود. بعضی از غذاها نیز حاوی سمی است که برای از بین بردن آن، باید ماده غذایی حرارت بالا ببیند.
از جمله این مواد عبارت است از:
مرغ
برای از بین بردن باکتری، مرغ باید در حرارت حداقل ۱۶۵درجه به طور کامل پخته شود.
لوبیای قرمز
لوبیای قرمز نیز حاوی سمی به نام لاکتین است که در صورت مصرف خام ساعت ها حالت تهوع ایجاد می کند.
سیـب زمینی
رنگ سبز سیب زمینی نشانه میزان بالای سولانین و کاکونین است و این قسمت نباید مصرف شود و بقیه قسمتها هم کاملا پخته شود.
باقلا
باقلا نباید خام مصرف شود زیرا حاوی نوعی گلیکوزید سمی است، برای از بین بردن این سم لازم است باقلا را خیس و به صورت پخته مصرف کنید.
بادمجان
این گیاه حاوی ترکیبی به نام سولانین است. ویژگی سمی این ترکیب باعث می شود علایم مسمومیت مانند استفراغ، گرفتگی معده ، اسهــال و سرگیجه ایجاد شود.
دانه بعضی ازمـیوهها
دانه های میوه هایی چون سیب و گلابی نرم و قابل خوردن به نظر می رسد اما حاوی ماده شیمیایی به نام آمیگدالین است که مصرف زیاد آن ضرر دارد.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ