ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست.

پوریا کارشناس شیلات  در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه  گفت : ماهی و آبزیان با وجود آن که از دسته مواد غذایی حیوانی هستند اما نوع چربی موجود در آنها مشابه مواد گیاهی است و اسیدهای چرب اشباع نشده به نام امگا 3 در آبزیان وجود دارد که اثرات بسیار مهمی‌در سلامت انسان به عهده دارند و در پیشگیری از بسیاری بیماریها و کنترل و کمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف نقش مهم و سازنده‌ای به عهده دارد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه درگفتگو با خبرنگارما گفت :هم اکنون 15هزارو 500 تن تولید ماهیان سردآبی و گرمابی داریم که این ازمقدار 11 هزارو 500 تن ماهیان سردآبی و 4 هزارتن ماهیان گرمابی است و درتلاشیم تا پایان سال تولیدات ماهی استان را به 18هزارو 100تن برسد.

به گفته شهبازی استان کرمانشاه بافعالیت پنج مزرعه فعال خاویاری ، رتبه سوم درتولید ماهیان خاویاری کشور را دارد و اکنون 2000 نفر درآبزی پروری فعالیت دارند.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه به خبرنگارما گفت :سرانه مصرف ماهی دراستان کرمانشاه 7ونیم کیلوگرم است که دربرنامه ریزیهای شیلات درتلاشیم این مقدار بالاتر ازسرانه کشوری یعنی 9 کیلو گرم برسد.


انتهای پیام/ش

برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، ماهی ، سال ، تن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.