در تولید محصولات ارگانیک از کود شیمیایی و آفت کش‌ها استفاده نمی‌شود.

محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در تولید غذاهای ارگانیک از سم، آفت کش و کودهای شیمیایی و مواد غیر طبیعی استفاده نمی‌شود.

وی افزود: در صورتیکه ماده غذایی به معنای واقعی ارگانیک تولید شود غذای سالمی محسوب می گردد و باعث سلامت بدن خواهد بود اما مسئله مهم درباره این نوع محصول، ارگانیک بودن آنها است.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مسئله تشخیص ارگانیک بودن محصولات به نظارت یک سازمان نیازمند است این نوع محصولات باید مورد تایید قرار گیرد و به طور مسلم آزمایش‌های زیادی پیرامون ارگانیک بودن آن باید صورت بگیرد.

عزیزی با اشاره به معیارهای تشخیص محصول ارگانیک عنوان کرد: در محصولات ارگانیک، کود و آفت کش و مواد شیمیایی به کار نمی‌رود و این نوع محصولات در محیطی ارگانیک رشد می‌کنند تشخیص این نوع محصولات نیازمند طی کردن مراحلی سخت است و به انجام کنترل‌های زیاد نیاز دارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار