وی افزود: در صورتیکه ماده غذایی به معنای واقعی ارگانیک تولید شود غذای سالمی محسوب می گردد و باعث سلامت بدن خواهد بود اما مسئله مهم درباره این نوع محصول، ارگانیک بودن آنها است.
این متخصص تغذیه ادامه داد: مسئله تشخیص ارگانیک بودن محصولات به نظارت یک سازمان نیازمند است این نوع محصولات باید مورد تایید قرار گیرد و به طور مسلم آزمایشهای زیادی پیرامون ارگانیک بودن آن باید صورت بگیرد.
عزیزی با اشاره به معیارهای تشخیص محصول ارگانیک عنوان کرد: در محصولات ارگانیک، کود و آفت کش و مواد شیمیایی به کار نمیرود و این نوع محصولات در محیطی ارگانیک رشد میکنند تشخیص این نوع محصولات نیازمند طی کردن مراحلی سخت است و به انجام کنترلهای زیاد نیاز دارد.
انتهای پیام/