قرار دادن این مواد غذایی در یخچال موجب تغییر بافت عطر وطعم آن ها می شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، ما عادت کرده ایم از یخچال مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچال مان بیش از حد استفاده می کنیم و انرژی را هدر می دهیم و موجب تغییر بافت مواد غذایی می شویم.






















انتهای پیام/



برچسب ها: یخچال ، ماده ، غذا ، بیمار ، درد ، عطر ، طعم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار