به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان در جدیدترین پژوهش های خود دریافتهاند با افزایش سن میزان حس چشایی در افراد ضعیف تر میشود و به این ترتیب قادر به تحمل مواد غذایی تندتر، تلختر، شورتر و نیز شیرینتر به نسبت ایام جوانی خود هستند.
گفتنی است، بر اساس تحقیقات انجام شده بسیاری از مواد غذایی که افراد در دوران کودکی، نوجوانی و اوایل دهه 20 زندگی خود از خوردن آنها متنفر هستند، در سالهای بعد از 30 سالگی طعمی مطلوب برای آنها پیدا میکند و این به دلیل کاهش جوانههای چشایی بر روی زبان است.
بر اساس این تحقیقات، نوزادان دارای حدود 30 هزار جوانه چشایی بر روی زبان خود هستند که به آنها قدرت چشایی فوقالعاده بالایی میدهد و به همین دلیل آنها از خوردن برخی مواد غذایی ابا میکنند.
انتهای پیام/