رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از ضرورت تربیت نسل آینده متناسب با مقتضیات زمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محی الدین بهرام محمدیان در کارگاه "اصول تهیه و تدوین اجزای بسته آموزشی فنی و حرفه ای" که در سالن جلسات دفتر فنی و حرفه ای و با حضور کارشناسان برگزار شده بود، با اشاره به رویکردهای متفاوت در خصوص دوره دوم متوسطه افزود: در مجموع سه رویکرد در این خصوص وجود دارد؛یک رویکرد آن است که دوره دوم متوسطه نیز در ادامه دوره اول بدون گرایش شاخه و رشته تحصیلی باشد.

وی اضافه کرد: در رویکرد دوم گروهی اصرار دارند، دوره دوم متوسطه به صورت تخصصی باشد و دانش آموزان در پایان دوره اول متوسطه انتخاب رشته نموده وادامه تحصیل دهند و طرفداران رویکرد سوم راه میانه را انتخاب نموده اند. به این معنا که دوره دوم متوسطه در سال اول عمومی، سال دوم نیمه تخصصی و سال سوم کاملا تخصصی باشد.

معاون پژوهشی وزیر با اشاره به سند تحول بنیادین تصریح کرد: این سند نیاز به نقشه راهی داشت که فرایند کار برنامه ریزی را تسهیل نماید. در این راستا برنامه درسی ملی به عنوان نقشه راه تدوین و تصویب شد که بحمدالله در این مورد ما از سایر زیر نظام ها جلوتر هستیم و بر اساس آن سازمان موظف گردید هرسال کتاب های دوپایه تحصیلی را بازنگری و متناسب با اهداف سند بازتالیف نماید که سال گذشته کتاب های پایه های چهارم و هشتم جدید التالیف بود و سال آینده نیز کتاب های پنجم و نهم از نو تألیف خواهند شد.

دکتر محمدیان با بیان این نکته که در گذشته کتاب ها به موقع در اختیار دانش آموزان قرار نمی گرفت و گاهی تا اواخر آبان ماه هنوز برخی مدارس کتاب نداشتند، افزود: یکی از افتخارات سازمان آن است که کلیه کتاب های درسی قبل از آغاز سال تحصیلی در اختیار دانش آموزان قرار می گیرند.

وی با تاکید بر این نکته که با پیشرفت علوم و تکنولوژی مشاغل نیز به سرعت در حال تغییر است اضافه کرد: باید نسل آینده به گونه ای تربیت شوند که درصورت تغییر مشاغل با اندکی آموزش بتوانند خود را با شرایط جدید انطباق دهند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، مهارت آموزی همراه با اخلاق حرفه ای را مهمترین هدف شاخه فنی و حرفه ای برشمرد و افزود: تنها راه دست یابی به این هدف توسعه و تجهیز کارگاه ها و استفاده از نیروی انسانی توانمند است.

وی با اشاره به بحران های اشتغال، ازدواج و اعتیاد تصریح کرد: اگر مساله اشتغال در جوامع حل شود، سایر بحران ها نیز کاهش می یابند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.