به گزارش خبرنگار
سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، "مرتضی سرمدی" با حضور در اختتامیه اجلاس اقتصاد مقاومتی در روابط منطقهای در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اولین گامها پس از برگزاری این سمینار چه خواهد بود اظهار داشت: پس ازابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی در تلاشیم تا مؤلفههای لازم را برای رسیدن به این مهم پیدا کنیم.
وی ادامه داد: همچنین مؤلفههای بهبود روابط فقط این نیست که به رفت و آمدها اکتفا کنیم بلکه به صورتی ملموسی آثار آن را در پیشرفت کشور و احساس مطلوبی که مردم از این روابط پیدا میکنند میبینیم از طرف دیگر تبلور آن در همکاریهای اقتصادی نمود پیدا میکنند.
قائم مقام وزارت امور خارجه کشورمان اضافه کرد: از جمله این همکاریها میتوان به تجارت سرمایهگذاری اشاره کرد، مشکل دیگر اینکه وزارت امور خارجه بر این باور است که اقتصاد مقاومتی به صورت واقعی زمانی شکل خواهد گرفت که برخی ظرفیتهای درون کشور فقط و فقط به جغرافیای ما محدود نشود، هرچقدر دسترسی ما به خارج افزون شود نشان دهنده این است که افرایش تولید و افزایش سرمایهگذاری ما بیشتر شده است و بنگاههای اقتصادی ما فعالتر خواهند شد.
سرمدی افزود: در اینجاست که نقش نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران پررنگتر خواهد شد و ما در این چهارچوب از قبل برنامهریزیهای لازم را به عمل آوردیم و با یک سرعت زیادی این کار را انجام خواهیم داد، همچنین بانک اطلاعاتی اقتصادی وزارت امور خارجه در ارتباط به کشورهای همسایه برای اینکه فعالان اقتصادی بتوانند در خارج از کشور فعال شوند برنامههایی را برای آن تدوین کردیم تا بتوانند با مقررات آن کشورها آشنا شده و تنگناها و ملاحظات لازم را بشناسند.
وی گفت: اگر بتوانیم این شرایط را با توجه به دانش بالا و ظرفیتهایی که در استانهای ما وجود دارد فراهم کنیم قطعا شاهد یک تحول قابل قبولی در روابط اقتصادی با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای منطقه خواهیم بود.
قائم مقام وزارت امور خارجه در پایان خاطرنشان کرد: نخستین گام ما در این زمینه ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی است تا بتوانیم زیرساختها را فراهم کنیم بنابراین به تمام نمایندگیها این دستورالعمل را دادهایم تا با اختیار قرار دادن جاذبههای گردشگری اطلاعات اقتصادی و... بتوانند فعالان اقتصادی را با این ظرفیتها آشنا کنند تا این مقدمات اتصال و ارتباط بنگاههای اقتصادی باشد.
انتهای پیام/