اختلالات شدید هیجانی مادر مانند خشم‌های شدید وی، اختلال 2 قطبی را در فرد به وجود می‌آورد.

مژگان نیکنام، روانشناس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در اختلالات 2 قطبی فرد دوره‌ای از افسردگی و شیدایی را تجربه می‌کند در یک دوره فرد علائم افسردگی چون بی‌حالی،‌خمودگی، غمگینی و احساس کسالت را تجربه می کند و در دوره دیگر هیجان بیش از حد دارد. 

وی افزود: هر نوع تفاوت هیجانی در فرد به اختلال 2 قطبی منجر نمی‌شود فرد باید در یک دوره 3 تا 6 ماهه یک دوره شیدایی و افسردگی داشته باشد در این میان فرد پس از شیدایی، یک هفته افسردگی را تجربه می‌کند عواملی چون محیط، فشارهای شدید روانی و عامل‌های تربیتی والد  و فرزند در این مسئله تاثیر می گذارد. 

این روانشناس با اشاره به تاثیر عامل تربیتی والد و فرزند در بروز اختلالات 2 قطبی اظهار داشت: به طور عمده تربیت والد و فرزند سهم بزرگی در بروز اختلالات روانی ندارد این عامل تنها در افرادی که زمینه ژنتیکی اختلال 2 قطبی را دارند، احتمال ابتلای آن‌ها را به این بیماری تشدید می کند. 

نیکنام ادامه داد: اختلالات شدید هیجانی مادر مانند خشم‌های شدید وی یا کنترل‌های شدید که والدین در ارتباط با فرزندان انجام می‌دهند در بروز اختلال 2 قطبی تاثیر می گذارد.



انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.