وی افزود: مصرف انواع مغزها، مانند پسته، فندق، بادام و گردو میتواند بر روی حافظه فرد تاثیر بگذارد این تاثیر گذاری به دلیل ویتامینها و املاح موجود در آن به وجود میآید بدین منظور افراد روی 10 تا 15 عدد پسته، فندق و بادام مصرف کنند همچنین مصرف 3 تا 4 عدد گردو توصیه میشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از سبزیها و میوهها میتواند در حافظه فرد تاثیر بگذارد به خصوص سبزیهای حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان مانند جوانه گندم، کاهو و فلفلهای دلمه ای رنگی در این امر موثر واقع میشود همچنین افراد به منظور یادگیری بهتر، صبحانه را به طور کامل میل کنند.
انتهای پیام/