اکبر فاضل، متخصص پروتز و زیبایی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ایمپلنت دندان یک پیچی است از جنس تیتانیوم که در استخوان فک قرار میگیرد. از جنسهای دیگری هم ساخته شده ولی بهترین عنصری که با استخوان سازگاری دارد تیتانیوم است که در این حالت فک با استخوان فک جوش میخورد به صورتی که وقتی آن را در استخوان فک کار میگذارند حالت ریشهی دندان پیدا میکند. و بعد از اینکه آن را کار گذاشتند روی آن تاج دندان را سوار میکنند و قالب گیری میکنند.
وی در ادامه تصریح کرد: شخصی ممکن است تمام دندانهایش را کشیده باشد و بخواهد تمام آن را ایمپلنت بگذارد و یا ممکن است کسی دو تا از دندانهایش از بین رفته باشد و با ایمپلنت جایگزینش کند و موارد دیگر.
فاضل خاطر نشان کرد: ایمپلنت دندان اثرات مضر به ندرت دارد و زمانی که بیماری انتخاب میشود و تمام شرایط او بررسی میشود به عبارتی اگر مشکل سیستمیک، دیابت، کلیه، ناراحتیهای کبد نداشته باشد بالای 96 درصد موفقیت آمیز میباشد یعنی در اصل 100 درصد موفقیت آمیز بوده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: عمل ایمپلنت دندان برای همه افراد مناسب میباشد و معمولا از سنین 14 سالگی، 16 سالگی به بالا که فرد جهش رشدی دارد تا 90 سالگی، 120 سالگی... انجام شده است و نکته مهم این است که ایمپلنت، دندان درد و ناراحتی ایجاد نمیکند و باید در یک محیط استریل و پاکیزه انجام شود.
انتهای پیام/