به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛لیلا رضازاده امگا 3 را یک اسید چرب ضروری برای بدن دانست که چون در بدن انسان ساخته نمیشود باید از طریق مواد غذایی همچون "ماهی آبهای آزاد مانند قزلآلا، تخم کتان، گردو" و یا مکملها به بدن برسد.
وی یادآوری کرد: مصرف امگا 3 در پیشگیری از بیماریهای قلبی، سرطان و آلزایمر مفید است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به تاثیر امگا3 در خلق و خوی افراد، افزود: افرادی که امگا 3 مصرف کنند سازگارترند و از دیدگاههای منفی دور میشوند.
به گفته این کارشناس تغذیه مصرف مکمل باید تحت نظر پزشک باشد، زیرا افزایش امگا3 در بدن واکنش سیستم ایمنی را کند میکند.