پژوهشگران نشان دادهاند که چربیهای ترانس که هنگام هیدروژنه کردن روغن انجام میشود میزان چربی را در شکم افزایش میدهد و چربی را از سایر نقاط بدن به سوی شکم میفرستند چربیهای ترانس در مواد غذایی مانند مارگارین، کیک و شیرینی و بیسکویت و غذاهای سرخ شده و آماده وجود دارند در مجموع در مردان نسبت به زنان گرایش بیشتری به تجمع چربی در ناحیه شکمی وجود دارد که ناشی از تفاوت هورمونهای جنسی است. در زنان بیش از 40 سالگی اغلب چربیها در لگن ، رانها و باسن تجمع پیدا میکند.
پس از 40 سالگی با کاهش یافتن میزان هورمون جنسی زنانه یا استروژن چربی بدن در زنان هم به شکم منتقل میشود.
انتهای پیام/