به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران؛پایگاه اینترنتی آنتی وار در گزارشی به قلم "جیسون دیتز " نوشت:"براساس قانون لوگان مربوط به ۱۷۹۹ میلادی در آمریکا، اگر یک شهروند آمریکایی به طور مستقیم به یک دولت خارجی در ارتباط با اختلافات و مناقشات با آمریکا نامه بنویسد، مرتکب جرم شده است. "
این قانون هیچگاه به طور موفق اجرا نشده است با این حال همچنان جزء قوانین آمریکا است و در پی نامه اخیر سناتورهای جمهوریخواه به ایران اهمیتی دوباره یافته است.
سنا طی چند ماه اخیر تلاشهای ناموفقی برای نابود کردن مذاکرات صورت داده است که از جمله آنها تلاش برای به دست آوردن حق وتو درباره توافق نهایی و نیز حتی احتمال تحریمهای جدید در نقض آشکار توافق موقت با هدف دور کردن ایران از میز مذاکره بوده است.
"محمد جواد ظریف" وزیر خارجه ایران این مسایل را رد و گفته است قوانین بین المللی درباره توافقنامههایی که لازم الاجرا هستند کاملا مشخص است و ایران این نامه را یک توطئه تبلیغاتی قلمداد میکند که هدف خرابکاری در دیپلماسی را دنبال میکند.
این اقدام مسئولان آمریکایی واقعا بیسابقه است و موجب ایجاد بحثهایی درباره نقض قانون لوگان و حتی خیانت شده است.
برای اعضای کنگره آمریکا که نتوانستهاند دیپلماسی با ایران را تضعیف کنند، هشدار دادن به یک شریک دیپلماسی درباره فریبکاری بالقوه آن به طور قطع یک رویداد جدید و بیسابقه است با این حال بعید است اقدام حقوقی و قضایی در برابر آن انجام شود.
آنها به طور قطع برای اجرای توافقات دیپلماتیک افرادی قابل اتکا و اعتماد نیستند و در پی دستور لابی طرفدار اسراییل دیر یا زود احتمالا به هر توافقی که با ایران دست یابد پایبند نخواهند بود.
ذکر این مسئله بسیار جالب است که طی چند دهه اخیر قانون لوگان تنها برضد افرادی مطرح شده است که در زمانی که دولت امریکا در تلاش برای آغاز جنگ با کشوری بود، در جهت حفظ صلح با کشورهای مزبور بودند. در این مورد اما در حالی که دولت آمریکا در تلاش برای نزدیک شدن و صلح با کشوری است، طرف دیگر در تلاش برای تضعیف این فرایند است.