عمرانی متخصص گوش و حلق و بینی درگفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران بیان کرد: گوش دارای ساختاری سه بخشی است که عبارتند از بیرونی، میانی و داخلی. شایعترین علت بیماری گوش میانی در کودکان عفونت است که میتواند راه تنفسی فوقانی را مسدود کند همچنین سرماخوردگیهای پیاپی میتواند منجر به این بیماری شود بیماریهای گوش میانی میتواند به التهاب لوزهی سوم شیپور استاش منتقل شود لولهی اوستاش راهی بین گوش و بینی در کنار لوزه سوم میباشد که در هر سو یک استاش موجود است که به پشت پرده گوش باز شد و آن را هوادار میکند.
وی درادامه افزود: اگر این راه عفونی شود و عفونت از ته گلو و بینی به گوش منتقل شود فرد دچار التهاب گوش میانی و سبب درد شدید در این ناحیه میشود همچنین فضای گوش میانی متورم و قرمز شده و پر از چرک شده و فشار را افزایش داده که در این هنگام کودک به گوش درد مبتلا شده، گریه و بیقراری میکند که نیازمند درمان بهینه و مراجعه به پزشک است در اغلب موارد پزشک آنتی بیوتیک را تجویز میکند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: به ندرت ممکن است بیماریهای گوش میانی عوارض و عواقب جدی داشته باشد، اما در عین حال نباید به راحتی از کنار آن گذر کرد. پدر و مادر باید بدانند که اگر در یک دورهی شش ماهه کودک 3 بار و یا بیشتر دچار عفونت حاد شود باید هر چه سریعتر بررسی و درمان شود چرا که به نظر میآید راه بین گوش و بینی به خوبی کار خود را انجام نمیدهند.
انتهای پیام/