دکتر عبدالله فضل علیزاده نایب رئیس انجمن سرطان ایران درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهارداشت: از آن جایی که بسیاری از عوامل ایجاد کننده سرطان در حال حاضر شناخته شده است، می توان به صورت فعال و عاقلانه با آن مبارزه کرد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ یک از عوامل سرطان زا اثر آنی بر جای نمی گذارد، اظهار داشت: اثرات مواد سرطان زای موجود در مواد دخانی یا غذایی زمان بر است که به تدریج موجب تغییرات سلولی شده و به مرور زمان روی هم جمع و زمینه برای ایجاد سرطان آماده می شود لذا اصرار بر داشتن شیوه و روش زندگی صحیح به علت همین مسائل است.
وی با توضیح اینکه استفاده فراوان از مواد گوشتی نمک سود و فست فودها بلافاصله موجب ایجاد سرطان نشده اما عوارض تجمیعی آن در آینده خود را نشان خواهد داد، تصریح کرد: باید روش تغذیه کودکان را از همان دوران کودکی روی یک برنامه صحیح و منظم پیش برد و به جای تنقلات، نان، پنیر، خرما، گردو، سبزیجات و میوه را برای نیمروز کودک اختصاص داد.
نائب رئیس انجمن سرطان ایران با عنوان اینکه با رژیم غذایی صحیح می توان با حالت افزایشی در شیوع سرطان مبارزه کرد،خاطرنشان کرد: توصیه همه متخصصین در این زمینه استفاده از میوه، سبزیجات تازه و گوشت سفید است که در کنار آن ورزش و تحرکات بدنی، مانع از افزایش وزن بدن می شود که خود زمینه را برای ایجاد سرطان فراهم می کند.
انتهای پیام/