گوشت قرمز منبع غنی آهن بوده و نقش مهمی در پیشگیری از کم خونی فقر آهن دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در دوران کودکی رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز دارند، دچار بلوغ زودرس می شوند.

برای انجام این مطالعه رژیم غذایی 3000 دختر 12 ساله مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مصرف گوشت به میزان بیش از 8 بار در هفته موجب بلوغ زودرس در این دختران می‌شود. در حقیقت مشخص شد که احتمال بلوغ زودرس (در سن 12 سالگی و یا قبل از آن) در دخترانی که به مقدار زیاد گوشت قرمز می خورند، 75 درصد بیش از سایر دختران است.

این تحقیق همچنین نشان داد که اضافه وزن و چاقی در دختران نیز موجب تسریع سن بلوغ می شود. در سال های اخیر سن بلوغ در دختران به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و دلیل آن تغییر در الگوی تغذیه و افزایش شیوع چاقی است چرا که این عوامل تعادل هورمونی را تحت تاثیر قرار می دهند.

متخصصان معتقدند که میان بلوغ زودرس و افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه ارتباط وجود دارد. این ارتباط می تواند به این دلیل باشد که در نتیجه بلوغ زودتر از موعد، سطح استروژنی که بدن یک زن در طول زندگی تولید می کند، افزایش می یابد. متخصصان تغذیه تاکید می کنند که این نتایج به معنی حذف گوشت قرمز از رژیم غذایی دختران نیست، زیرا گوشت قرمز منبع غنی آهن بوده و نقش مهمی در پیشگیری از کم خونی فقر آهن دارد، بلکه توصیه می شود در مصرف این ماده غذایی افراط نشود.

شرح این مطالعه در مجله تغذیه و بهداشت عمومی آمریکا به چاپ رسیده است.

سیمرغ
برچسب ها: بلوغ ، دختران ، بیماری ، درد ، درمان ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار