خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی به گروههایی تقسیم می شود که هر روز تمام افراد از کودک تا سالمندان متناسب با سن و جنس خودشان یک مقدار مشخصی موارد مورد نیاز بدن خود را دریافت می کنند.
وی ادامه داد: هر فردی باید مواد غذایی اصلی دریافت کند و دسرها اصلا جزو مواد غذایی مهمی نیستند آنها را به عنوان تنقلات که کالری بیشتر دارد مورد استفاده قرار میگیرد.
رحمانی بیان کرد: اگر دسر را در مقایسه با ریز مغذیها بسنجیم کالری بسیارزیادی دارند به همین دلیل اصلا در شرایط عادی توصیه نمیشود.
وی اظهار کرد: البته افرادی که سوء تغذیه دارند برایشان دسر مناسب است که کالری فراوانی دارد اما فقط بدن این افراد به کالری زیادی نیاز ندارد بلکه باید فرد کالری و پروتئین را با هم دریافت کنند.
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: برای خوردن میوهها هم باید بین وعدههای غذایی میل کنید و جز وعده غذایی خود قرار ندهید.
انتهای پیام/