پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آجیلها در قسمت نوک هرم غذایی که گروه دانههای روغنی و شیرینیها است، قرار دارند، به همین دلیل از کالری بالایی برخوردارند و مصرف آنها به صورت دائمی توصیه نمیشود و تنها گاهی میتوان از آنها استفاده کرد. با این وجود لازم به ذکر است که سرشار از منابع غنی املاح معدنی و ویتامینها هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: هر 20 عدد پسته یک واحد چربی و هر 8 بادام زمینی و هندی یک واحد چربی محسوب میشوند، به همین دلیل در بین آجیلها پسته نسبت به سایر اقلام آجیل کالری پایینتری دارند و بادام زمینی و هندی بالاترین رتبه کالری را به خود اختصاص دادهاند. باتوجه به اینکه فرد بالغ روزانه 1500 تا 2000 کالری بسته به جنسیت، وزن و جثه نیاز دارند، بنابراین میتوان گفت با خوردن یک ظرف آجیل تقریبا یک سوم کالری روزانه خود را تامین کرد و فرد مصرف کننده در معرض اضافه وزن قرار میگیرد.
انتهای پیام/