دکتر غلامرضا کرد افشاری متخصص طب سنتی و اسلامی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از انواع مفید آجیل پسته است که دارای طبع گرم و خشک بوده و بهترین نوع آن پسته دانه درشت با پوست خارجی سبز مایل به بنفش و پوست داخلی آن نازک و سفید مغز آن سبز باشد. پسته ضمن اینکه تقویت کننده، مغز، قلب، معده و لثه است، خوشبو کننده دهان، باز کننده انسداد کبد و چاق کننده بدن است.
وی گفت: پسته برای رفع سرفه، اسهال، استفراغ و سردی کلیهها مفید است، یکی از خواص منحصر به فرد پسته، خوردن پسته با شکر برای رفع مضرات هوای آلوده است.
دکتر کرد افشاری در ادامه گفت: مطالعه مقالهای در سال 2012 در آمریکا نشان داد مصرف پسته فشار خون را کاهش میدهد و در مطالعهای دیگر معلوم شد خوردن پسته سطح LDL( کلسترول خون بد) را در بیماران دچار هایپر کلسترومی کاهش می دهد.
انتهای پیام/