برای رسیدن به وزن مناسب لازم است که وزن افراد با این دو مؤلفه تنظیم شود.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: رژیم غذایی زمانی خوب و سالم است که تمام نیازهای فرد را برآورده سازد. در این صورت این رژیم غذایی، یک رژیم باکفایت است. ضروری است که افراد در انتخاب و مصرف مواد غذایی به دو اصل تنوع و اعتدال توجه نمایند، به این معنا که انواع مختلفی از مواد غذایی را به تناسب با یکدیگر مصرف کنند به گونه‌ای که مصرف زیاد یک ماده غذایی سبب حذف سایر مواد غذایی نشود. همچنین منظور از تنوع و گوناگونی، مصرف چند ماده غذایی مختلف از گروه‌های غذایی است.

وی ادامه داد: چاقی و اضافه وزن یکی از نگرانی‌های امروز جامعه است، چرا که می‌تواند خطر بیماری‌هایی چون دیابت (مرض قند)، انواع سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد.

عبداللهی در خصوص حفظ وزن مطلوب عنوان کرد: وزن بدن در ارتباط با مقدار فعالیت بدنی و غذای مصرفی تنظیم می‌شود. برای رسیدن به وزن مناسب باید بین انرژی مصرفی (فعالیت بدنی، کارهای روزمره) و انرژی دریافتی (حاصل از مصرف مواد غذایی) تعادل برقرار گردد. تنظیم برنامه غذایی بر اساس نیازهای بدنی افراد و انجام فعالیت بدنی منظم دو راه مؤثر برای کنترل وزن هستند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.