پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ایام نوروز چون ایامی است که ما به صورت سنتی به مصرف آجیل و شیرینی رو میآوریم و از آن جایی که فرد در فصل بهار وقت آزادتری دارد و در نتیجه به خوردن تنقلات و غذاهای چرب رو میآورد و این مواد به شدت پرکالری هستند و ما را در معرض چاقی قرار می دهند.
وی افزود: بنابراین چون میدانیم هم شیرینی و آجیل جزو گروههای چربیزا هستند و در نوک هرم غذایی قرار می گیرند و به صورت گه گاه مصرف می شوند، در نتیجه کالریهای زیادی را وارد بدن میکنیم و باعث چاق شدن ما میشود.
فرح بخش عنوان کرد: توصیهای که ما به این افراد میکنیم این است که اولا میزان مصرف شیرینی و آجیل را کم کرده و در یکسری از مهمانیها به جای آجیل از میوه استفاده کنند که هم ویتامین و املاح را دریافت میکنند و هم کالری کمتری نسبت به آجیل و شیرینی دارد.
انتهای پیام/