مصرف بیش از حد آجیل افزایش چربی را در بدن فرد به همراه دارد.

محمد جواد حسین زاده، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افراد در ایام عید در مهمانی‌های مفصلی شرکت می‌کنند و در این ایام میزان دریافت چربی به خصوص چربی‌های اشباع بالا است. 

وی افزود: مصرف منابع حیوانی یا روغن‌های حاوی چربی اشباع به خصوص در افرادیکه های ریسک یا پر خطر محسوب می شوند،‌ احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی افزایش می‌یابد. اینگونه افراد در ایام عید به وعده‌های غذایی خود به خصوص دریافت چربی توجه نمایند. 

این متخصص تغذیه با اشاره به نکات تغذیه‌ای برای افراد مبتلا به چربی خون بالا اظهار داشت: افراد مبتلا به چربی خون بالا مراقب مصرف انواع شیرینی‌ها باشند همچنین اینگونه افراد انواع چربی‌ها به خصوص تری گلیسیرید و قندها به خصوص نوع ساده آن را با احتیاط مصرف نمایند. 

حسین زاده ادامه داد: با وجود آنکه آجیل‌ها جزء مواد چاق کننده محسوب می‌شوند، در صورتیکه به میزان معمول و متعادلی مصرف گردد نوع اسید چرب آن برای بدن فرد محسوب می شود اما مصرف بیش از حد آن، افزایش چربی در بدن فرد را به همراه دارد. 



انتهای پیام/ 

برچسب ها: چربی خون ، آجیل ، نوروز ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار