مصرف موادغذایی پروتئین دار در ایجاد این بیماری نقش دارند.

دکتر خسرونیا، متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: نقرس یک بیماری متابولیک بوده که در اثر بالارفتن اسید اوریک خون به وجود می‌آید.
اسید اوریک نیز در اثر خوردن موادی چون گوشت قرمز، حبوبات و برخی سبزیجات حاصل شده و در شصت پا، لاله گوش و سایر نقاط بدن تجمع می‌کند.

وی ادامه داد: مصرف این مواد غذایی پروتئین دار در ایجاد بیماری نقرس اثر دارند که این بیماری با علائمی چون درد، سنگ مجاری ادراری، تورم و قرمزی شصت پا همراه است.
همچنین این بیماری زمینه ژنتیکی داشته و ممکن است افراد بدون مصرف هیچ گونه مواد تولید کننده اسید اوریک، به بیماری نقرس مبتلا شوند.

این متخصص داخلی با اشاره به اینکه نقرس نیازی به عمل جراحی ندارد، افزود: راه درمان این بیماری پرهیز از مصرف مواد حاوی پروپین، دل و جگر، گوشت قرمز و ویتامین‌های C و B3 بوده و در صورت داشتن درد باید دارو مصرف شود.

خسرو نیا در پایان خاطر نشان کرد: بیماری نقرس در همه سنین وجود دارد، اما در افراد 40 تا 60سال شایعتر است.همچنین ثروتمندان و افراد پرخور بیشتر در معرض خطر قرار دارند. ورزش و راه رفتن با هضم و جذب موادغذایی در بدن افراد، نقرس را تا حد زیادی بهبود می‌بخشد.



انتهای پیام/

برچسب ها: جگر ، پروتئین ، ژنتیک ، نقرس ، جراحی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.