پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:شیرینی ها و آجیل ها یک هرم غذایی را تشکیل می دهند و جایگاهشان در کمترین مقدار مصرف در گروه های غذایی باید قرار بگیرد.
وی توصیه کرد: شیرینی ها و آجیل ها باید به ندرت استفاده شوند چرا که در ایام نوروز این مواد مصرف بالایی دارند، در واقع به اراده خود شخص بستگی دارد که بتواند خود را در خوردن شیرینی ها کنترل کند و اضافه بار کالری نگیرد.
فرحبخش افزود: فرد با خوردن یک ظرف آجیل 3/1 تا 4/1 کالری را وارد بدن خود کرده که بعدها به اضافه وزنی دچار خواهد شد.
انتهای پیام/