روزانه به این ماده‌ی مغذی بسیار اندک است اما گاهی متاسفانه با برنامه‌های غذایی روزانه حتی این مقدار اندک نیز تامین نمی‌شود و در نتیجه باعث بروز بیماری‌هایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنصر آهن یک ماده بسیار ضروری برای سلامت بدن است که نیاز روزانه به این ماده‌ی مغذی بسیار اندک است اما گاهی متاسفانه با برنامه‌های غذایی روزانه حتی این مقدار اندک نیز تامین نمی‌شود و در نتیجه در طولانی مدت سبب بروز بیماری و ناتوانی جسمی می‌شود. 

افراد مبتلا به کم‌خونی فقر آهن باید بدانند که زود خسته می‌شوند و قدرت و توانایی انجام کار در آن‌ها کاهش می یابد 2- امکان ابتلا به بیماری های مختلف در آن‌ها افزایش می‌یابد 3- توانایی یادگیری در آن‌ها کاهش پیدا می‌کند 4- کم خونی فقر آهن موجب می‌شود مرگ و میر مادران به هنگام زایمان افزایش یابد. 

همچنین باید دانست که اسید فولیک هم یکی از ویتامین‌های محلول در آب است که در صورتی که از رژیم غذایی به مقدار توصیه شده دریافت نشود با عوارضی مانند ناهنجاری های مادر زادی لوله عصبی، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها،‌کم‌خونی همراه است. 

همینطور باید بدانیم که میانگین مصرف روزانه نان در کشور ما 320 گرم می باشد و تقریبا در تمامی گروه های سنی و جنسی به طور روزانه خورده می‌شود بنابراین نان حامل مناسبی برای افزودن مواد مغذی مثل آهن و روی، کلسیم،‌ویتامین B و اسید فولیک است. 

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار