به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در نوزدهمين نمايشگاه صنعت نفت، پژوهشگاه صنعت نفت قرارداد تبديل گاز به بنزين و همچنين تاسيس شركت دانش بنيان اين فرآيند را به امضاء رسید؛ به موجب اين قرارداد ايران با توسعه توليد جي تي ال، انحصار كشورهاي خارجي نظير آمريكا، استراليا و كانادا را خواهد شكست و هم رديف غولهاي نفتي مانند شل قرار ميگيرد.
20 رويداد پژوهشگاه صنعت نفت در نمايشگاه نوزدهم پژوهشگاه صنعت نفت دستاوردهاي مجموعه خود را با 20 رويداد مهم (قرارداد، تفاهم نامه و رونمايي از فناوري هاي نوين) در سالن 18 نوزدهمين نمايشگاه بين المللي صنعت نفت به نمايش گذاشت.
اين گزارش حاكيست، با توجه به رونمايي از 40 طرح برگزيده فناورانه پژوهشگاه و امضاء تفاهم نامه در حوزه بالادستي با يكي از كشورهاي اروپايي در نمايشگاه نوزدهم، اين مركز توانست با اطلاعرساني جامع و تاثيرگذار محصولات و گزيده دستاوردهاي متخصصان و محققان قطب پژوهشي صنعت نفت را به فعالان عرصه صنعت و فناوري معرفي و عرضه نماید.
بر اساس اين گزارش، امضاء چندين قرارداد پژوهشي و تفاهمنامه نظير مكانيزم توسعه پاك، رونمايي از نرمافزار گازرساني به نقاط دوردست و سه عنوان قرارداد در حوزههاي خوردگي و شيرينسازي پروپان در غرفه پژوهشگاه صنعت نفت انجام شد.
گفتني است شركت دانش بنيان نام برده دومين شركتي است كه در پژوهشگاه صنعت نفت ايجاد شده و نخستين شركت دانش بنيان در زمينه كاتاليست فعاليت خود را نيز چندي قبل آغاز كرد.
رونمايي از پورتال 4 زبانه پژوهشگاه صنعت نفت اين گزارش حاكيست، در آخرين روز نمايشگاه نیز از اولين پورتال چهار زبانه (فارسي، عربي، انگليسي، روسي) حوزه نفت و گاز در غرفه پژوهشگاه رونمايي شد و از ديگر فعاليتهاي غرفه اين سازمان مي توان به امضاء تفاهمنامه با خطوط لوله و مخابرات، تفاهمنامه سازمان منطقه ويژه پارس و موافقتنامه همكاري مشترك با شركت هدكو اشاره کرد.
همچنين با توجه به رسالت پژوهشگاه در انتقال تجربيات و دانش ارزشمند پژوهشگران و ارايه فرصت هاي فناورانه، برنامهاي مدون براي برگزاري دورههاي آموزشي تخصصي نفت و گاز درغرفه پژوهشگاه در حوزههايي نظير خوردگي، محيط زيست، پالايش، مخازن هوشمند و مطالعات آزمايشگاهي بالادستي برنام هريزي شده است.
انتهای پیام/