رئیس هیئت مدیره شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت از کاهش 50درصدی شدت مصرف انرژی تا سال 1399 خبر داد و گفت:سرمایه‌گذاری در طرحهای بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی در بخشهای مختلف از سیاست‌ها و برنامه‌هایی است که می‌تواند منجر به کاهش مصرف انرژی در کشور شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محمد مهدی رحمتی، رئیس هیئت مدیره شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت گفت: سیستم‌های گرمایشی همچون بخاری و موتورخانه‌های فرسوده و مستهلک، سهم بالایی در مصرف گاز کشور دارند.  
 
وی افزود: کاهش ٥٠ درصدی شدت مصرف انرژی تا سال ١٣٩٩ یکی از اهداف سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت است که باید به آن دست یابیم.  
 
رحمتی به سیاستهای اجرایی برای طرحهای بهینه‌سازی مصرف انرژی اشاره و تصریح کرد: بهینه‌سازی مصرف انرژی از طریق قانون هدفمندی یارانه‌ها، رسیدن فرآورده‌های نفتی به ٩٠ درصد قیمت فوب خلیج فارس تا سال ٩٤، رسیدن قیمت گاز طبیعی به ٧٥ درصد میانگین قیمت گاز طبیعی صادراتی ایران تا سال ٩٤، رسیدن قیمت برق به نرخ تمام شده تا سال ٩٤، سرمایه‌گذاری در طرحهای بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی در بخشهای مختلف و غیره، از جمله سیاستها و برنامه‌هایی است که می‌تواند منجر به کاهش مصرف انرژی در کشور شود.  
 
رئیس هیئت مدیره سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت به طرحهای ارسال شده این سازمان به شورای اقتصاد برای کاهش شدت مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: طرح جایگزینی ١٤٠ هزار تاکسی فرسوده با تاکسی تمام گاز سوز با پیمایش بالا، طرح از رده خارج کردن ١٧ هزار اتوبوس فرسوده دیزلی درون شهری، طرح جایگزینی موتورسیکلتهای برقی به جای بنزینی، توسعه حمل و نقل بار و مسافر (مترو و راه آهن)، طرح برق‌دار کردن چاهها و تلمبه‌های آب کشاورزی و طرح تسهیل فعالیت سواریهای دوگانه سوز از طریق توسعه جایگاههای سی ان جی در کشور از جمله طرحهای ارسال شده این سازمان به شورای اقتصاد است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار