اگر گوشت قرمز درست و به صورت متعادل مصرف شود ضرری برای گروه‌های سنی نخواهد داشت.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: اگر افراد قصد استفاده از گوشت قرمز را دارند بهتر است چربی‌های آن را جدا کنند و بهترین روش طبخ برای گوشت‌ها بخارپز و آب پز کردن آن‌ها است زیرا سرخ کردن گوشت و افزودن چربی اضافه به آن نیز روش صحیح مصرف نیست.

فرح‌بخش عنوان کرد:‌ میزان پروتئین مورد نیاز روزانه حدود 12 تا 15 درصد از کالری روزانه افراد را تشکیل می‌دهد که می‌توان میزان را از منابع حیوانی و گیاهی تأمین کرد اگر فرد بخواهد از منابع گیاهی استفاده کند بهترین پروتئین در سویا وجود دارد که به افراد گیاه خوار پیشنهاد می‌شود اما در مواردی که استفاده از گوشت حیوانی مد نظر است بین گوشت قرمز، مرغ و ماهی معمولا ماهی بهترین گوشت را دارد. چرا که حاوی امگا 3 بوده و برای سلامت قلب و عروق مفید است.

وی افزود: استفاده از گوشت مرغ برای افرادی که فشار خون یا اسید اوریک بالایی دارند توصیه می‌شود.



انتهای پیام/





اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار