دکتر هدایت حسینی گفت: بر این اساس سازمان غذا و دارو 36 محصول جدید را موفق به دریافت نشان ایمنی و سیب سلامت می‌داند كه بيشتر اين محصولات را فرآورده‌هاي لبنی تشكيل مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،دکتر هدایت حسینی مدیر کل نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و دارو در برنامه اعطای نشان ایمنی به محصولات برتر در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي افزود: سازمان غذا و دارو نشان ایمنی سلامت را به واحدهایی که از حداقل‌های استاندارد عبور کرده‌اند و به سمت حداکثر‌های استاندارد گام برداشته‌اند اعطا مي‌شود.

وی اظهار داشت: شاخص‌های انتخاب محصولات براي دريافت نشان سيب سلامت به حداقل رساندن نمک، به حداقل‌رساندن افزودنی‌های سنتتیک، کاهش اسید چرب ترانس، کاهش آلاینده‌ها به کمتر از 50 درصد و تولید صنعتی و بهداشتی محصول است كه این معیارها به ارائه محصولی سالم‌تر مردم کمک می‌کند. 

حسینی ادامه داد: تا به حال 11 دوره اعطای نشان ایمنی سیب سلامت را داشته‌ایم که تا‌کنون 109 محصول موفق به دریافت این نشان شده‌اند و امسال نیز 36 محصول جدید نشان سیب سلامت دریافت می‌کنند که محصولات لبنی با دریافت 18 نشان بیشترین آمار را به خود اختصاص داده‌اند.

*نقش وزارت بهداشت در تامین سلامت جامعه فقط 25 درصد است 

دکتر پیوندی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نيز در اين مراسم گفت: 25 درصد تامین سلامت جامعه با وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است و 75 درصد دیگر نقش سازمان ها و ارگان‌ها است. 

وي گفت: برای ارتقاء سواد سلامت مردم گام‌های موثری برداشته‌ شده اما نقش تعیین کننده تنها برعهده وزارت بهداشت نیست و مشارکت‌های ميان بخشی و مشارکت‌هاي مردمي بسیار مهمتر است و باید به سمتي حرکت‌کنیم تا با ارتقاء سواد سلامت در جامعه بتوانیم افرادي سالم‌تر داشته باشیم.

رييس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان اينكه نمی‌توان نقش غذا را نادیده گرفت، تصريح كرد: ایمنی غذا از دو لحاظ قابل بررسی است.یکی نظر ایمن بودن و آری بودن از هر نوع آلاینده درماده غذایی و دوم سلامت و ایمنی از مرحله تولید تا رسیدن به سفره مردم است. 

انتهاي پيام/



انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار