مسئول کمیته پژوهش های قرآنی از افزایش چشمگیر سطح مقالات رسیده به دبیرخانه نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم خبرداد.

به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد اکبری در تشریح فعالیت های کمیته پژوهش های قرآنی در آستانه برگزاری بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام اظهار داشت: بحمدالله سطح علمی مقالات ارسال شده به دبیرخانه پژوهش های قرآنی نسبت به سال گذشته چشمگیر بوده و بین 60 تا 70 درصد افزایش یافته است.
مسئول کمیته پژوهش های قرآنی تصریح کرد: کارگروه ویژه ای برای افزایش کمی و ارتقای سطح کیفی آثار،در این دوره تشکیل گردیده که به طور مستقیم مشغول فعالیت است.
وی گفت: با توجه به تاکید نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه مبنی بر توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی در صحنه بین المللی ومراکز علمی و دانشگاهی جهان اسلام، استقبال چشمگیری از سوی عالمان، دانشمندان، فرهیختگان و پژوهشگران خارج از کشور از این همایش صورت گرفته است.
مسئول کمیته پژوهش های قرآنی متذکر شد: در حال حاضر مرحله ارزیابی مقالات توسط هیئت داوران متشکل از حدود 40 نفر ازاستادان برجسته و شاخص دانشگاه ها و حوزه های علمیه درحال انجام است.
دکتر اکبری با اشاره به اینکه محور اصلی نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی «قرآن کریم و فرهنگ وحیانی» است افزود: موضوعاتی مانند مبانی و شاخص های فرهنگ اسلامی، ، ماهیت و ارکان فرهنگ اسلامی، آسیب شناسی، چالش ها و تعمیق فرهنگ اسلامی، فرهنگ اسلامی و مطالعات بین رشته ای و مقایسه تطبیقی فرهنگ اسلامی و فرهنگ غربی در این همایش به صورت مقاله ارائه خواهد شد.
وی اضافه کرد: انتخاب این محور با توجه به دغدغه ها،منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ، مهندسی فرهنگی و مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن و بارویکرد نامگذاری سال گذشته به عنوان "سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی"بوده است و در این راستا مباحثی در نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی در قالب مقاله، کتاب، پایان نامه و طرح پژوهشی، ارائه خواهد شد.
حجت الاسلام اکبری خاطر نشان کرد: 5 نفر به عنوان نفرات برگزیده این همایش بین المللی انتخاب و در روز اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم، مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
مسئول کمیته پژوهش های قرآنی یادآور شد: همچنین از 35 نفر از نویسندگان آثار برتر در روز 31 اردیبهشت با حضور دانشمندان، پژوهشگران، فرهیختگان، قاریان، حافظان، داوران همایش، مسئولان کشوری و همه مشتاقان به ساحت مقدس قرآن کریم تجلیل به عمل خواهد آمد.
دکتر اکبری با اشاره به اینکه آثار ارسال شده به نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی است تصریح کرد: این آثار از کشورهایی نظیر عربستان، عراق، یمن، لیبی،فلسطین،مغرب،الجزایر، سوریه، افغانستان، انگلستان وبرخی کشورهای اروپایی، افریقایی و امریکای لاتین دریافت شده است.
مسئول کمیته پژوهش های قرآنی در پایان متذکر شد: در روز برگزاری نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی در سه سالن جانبی ، تعدادی از مقالات برگزیده توسط نویسندگان مقالات ارائه و مورد نقد و بررسی کارشناسان و داوران قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.