پیگیری واگذاری زمین به متقاضیان با همکاری و مشارکت هیأت سوارکاری، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی ـ جذب سرمایه گذار توسط اداره ورزش و جوانانو میراث فرهنگی شهرستان اشکذر در صنعت اسب سوارکاری و گردشگری صنعت اسب، صدور مجوزهای لازم توسط میراث فرهنگی شهرستان درخصوص گردشگری اسب، پیگیری تعلق گرفتن تسهیلات بانکی کم بهره به باشگاه داران و اسبداران توسط مدیریت جهاد کشاورزی ـ پیگیریواگذاری زمین پیست سوارکاری تو سط شهردار و شورای شهر اشکذر ـ تقسیمسایت 11 هکتاری در منطقه چرخاب و دادن اولویت در واگذاری زمین به باشگاه داران بومی شهرستان توسط جهاد کشاورزی پس از استعلام از میراث فرهنگی شهرستان ـ پیگیری اعتبارات اعطایی به زیرساختهای صنعت اسب توسط اداره ورزش و جوانان ـ شناسایی و مکان یابی عرصههایی با قابلیت و توانایی مناسب جهت باشگاههای سوارکاری و پرورش اسب در پهنه خضرآباد توسط جهاد کشاورزی و منابعطبیعی شهرستان ـ پیگیری بیمه کارگران باشگاههای اسب ـ پیگیری طراحی المان اسب برای میدان ورودی اشکذر توسط شهرداری و شورای شهر اشکذر ـ تأکید بر ساماندهی وضع موجود و اولویت بندی باشگاهها متولی آن توسط جهاد کشاورزی ـ مدیریت ساماندهی وضع موجود و تهیه بانک اطلاعاتی توسط جهاد کشاورزی و با همکاری شهرداری شهر اشکذر ـ ایجاد سایت اسب و سوارکاری توسط اداره ورزش و جوانان شهرستان اشکذر از نتایج این جلسات است.
شهرستان اشکذر یکی از قطبهای پرورش اسب اصیل کشور می باشد که بالغ بر هزار اسب اصیل عرب و نیمی از باشگاه های پرورش این اسب در کشور را به خود اختصاص داده است به طوری که هرساله جشنواره زیبای اسب اصیل عرب در این شهرستان برگزار می گردد.
تاکید اسلام به اسب سواری، استفاده از اسب در مراسم تعزیه، طبیعت خاص منطقه و علایق مردم این خطه باعث توجه ویژه به این صنعت گردیده است .
اسبهای دنیا دارای ۱۸دنده، ۶مهره کمری و ۱۸مهره دمی میباشند. اما اسب عرب دارای ۱۷دنده، ۵مهره کمری و ۱۶مهره دمی میباشند.
این اختلاف، به تحرک زیاد و ناحیه دم حیوان کمک میکند. ناحیه پشت حیوان کوتاه و تا حدودی مقعر میباشد. دست و پای قوی و بدن جمع و جور جزء صفات خوب اسب عرب است.