دبیر کل جمعیت هلال احمر گفت: تاثیر بیانیه تهران تحت عنوان " فراخوان تهران برای اقدام در جهت کاهش خطر پذیری شهری" و همچنین تصویب سند جهانی فدراسیون از دستاوردهای همایش بین المللی کاهش خطر پذیری بلایا و مدیریت بحران در مناطق شهری است.

بیانیه تهران به گزارش خبرنگار رفاهی باشگاه خبرنگاران، علی اصغر احمدی در مراسم اختتامیه همایش بین المللی کاهش خطر پذیری بلایا و مدیریت بحران در مناطق شهری  با اشاره به دستاوردها و نتایج این همایش افزود: در این همایش به تاثیر بیانیه تهران تحت عنوان فراخوان تهران برای اقدام در جهت کاهش خطر پذیری شهری، تصویب سند جهانی فدراسیون تحت عنوان " به سوی تاب آوری شهری و چشم انداز فدراسیون "، رونمایی از برنامه جهانی پنج ساله فدراسیون تا سال 2020 تحت عنوان پنجاه شهر، از نتایج این همایش چند روزه بود. 
 
دبیر کل جمعیت هلال احمر با اشاره به حضور هلال احمر و صلیب سرخ به عرصه کمک رسانی به انسان‌ها و جوانب آسیب پذیر گفت: ما هنوز در آغاز راه طولانی رسیدن به جایگاه و وضعیت مطلوب هستیم حجم و گستره‌ی سوانح طبیعی و بحران‌های اقتصادی و اجتماعی و نیز خشونت‌ها و درگیری‌های مسلحانه در گوشه و کنار دنیا هشدار دهنده است ما باید به طور مستمر در جهت تقویت ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود، شناخت بهتری نیازها و اولویت‌های جوامع و افراد آسیب پذیر و نیازمند در شهرها و ارتقای کارآمدی و اثر بخشی برنامه‌های بشر دوستانه تلاش کنیم. 
 
وی در ادامه اظهار داشت: جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر با بهره‌مندی از سرمایه‌های ارزشمند خود چون جوانان، داوطلبان و موقعیت اجتماعی مطلوب می‌تواند نقش بسیار سازنده‌ای در تقویت مشارکت‌های مردمی و تقویت فرهنگ ایمنی و کاهش خطر پذیری در مناطق شهری ایفا کند. 
احمدی تاکید کرد: بدون شک پیچیدگی فزاینده در بستر و چارچوب‌های شهری چالش‌های فراوانی را برای برنامه‌ریزی و اجرای موفقیت مدیریت بحران و کاهش خطر پذیری ایجاد کرده است.
 
دبیر کل جمعیت هلال احمر  با اشاره به اینکه همکاری‌های چند  بخشی  میان همه سازمان‌ها و موسسات دولتی و غیر دولتی ضروری است افزود: باید همه ما در جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر همکاری با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله بخش‌های دولتی مذکور، بخش خصوصی، مراجع علمی و دانشگاه‌ها و سازمان‌های جامع محور را گسترش دهیم.
 
وی در ادامه تصریح کرد: هلال احمر ایران با تقویت جایگاه و معقولیت اجتماعی و عمومی خود  در بیش از نود سال گذشته  نقش موثری در توسعه ظرفیت‌های اجتماعی و عمومی  در راستای پاسخ‌گویی موثر به حوادث و سوانح و نیز کاهش خطر پذیری و آمادگی در برابر بلایا ایفا کرده‌اند.
 
احمدی با اشاره به تجارب جمعیت هلال احمر ایران در ده‌ها حادثه بزرگ و کوچک اظهار داشت: این تجارب درس ارزشمندی را برای ما به ارمغان آورده است که تلاش می‌کنیم از آن برای بهبود و ارتقای  کارکردهای خود استفاده کنیم و آماده ایم آن را در اختیار دیگر جمعیت‌های ملی و شرکای خود قرار دهیم.
 
احمدی یاد آور شد: برای رسیدن  به این مقطع نیازمند فرآیندهای مشخص و چارچوب ها و برنامه های معین و مقتنی بر زمان بندی و تخصیص منابع کافی و نیز داشتن مهارت‌های لازم هستیم. 

انتهای پیام/
برچسب ها: فراخوان ، بلایا ، سند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار