در ایستگاه فضایی بین‌المللی نخستین قهوه اسپرسو خالص ایتالیایی را درست کردند و نوشیدند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران و به نقل از Vistanews.ru، فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی، قهوه‌سازی منحصر بفردی را که در چارچوب برنامه ماموریت علمی ایتالیا (( فوتورا )) طراحی و ساخته شده است، دریافت کردند، نخستین فنجان قهوه در شرایط بی وزنی آماده و نوشیده شد.

فضانورد سامانتا کریستوفر، نظر خود را درباره این اسپرسو اعلام کرد، آن را به همان اندازه در زمین غلیظ و معطر عنوان کرد. همتایان این فضانورد ایتالیایی، فضانوردان از روسیه و ایالات متحده آمریکا، با نوشیدن این قهوه، نظر او را مورد تایید قرار دادند.

سازندگان این قهوه‌ساز فضایی-شرکت‌های Argotec و Lavazza با همکاری آژانس فضایی اروپا هستند این دستگاه فهوه‌ساز نه تنها برای لذت بخشیدن به کام فضانوردان، بلکه برای بررسی علمی رفتار مایعات در شرایط بی‌وزنی، در ایستگاه فضایی بین‌المللی لازم است. 



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار