یک کارشناس سیاست خارجی گفت: به نظر می‌رسد، چانه‌زنی سیاسی در داخل آمریکا در حال افزایش است، اما در نهایت چیزی تغییر نخواهد کرد و احتمالا نتیجه‌ی مذاکرات بیش از پیش طولانی‌تر خواهد شد.

حقوق بشربه گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، یک سازمان دولتی در آمریکا به تازگی سندی درباره آزادی‌های مذهبی منتشر کرده  که دولت ایران را به نقض حقوق بشر و آزار و اذیت اقلیت‌های مذهبی متهم کرده است.

این نهاد فدرال آمریکایی در تازه‌ترین گزارش خود با متهم کردن ایران به نقض حقوق بشر، از کنگره و رئیس‌جمهور آمریکا خواسته تحریم‌های جدیدی در این زمینه علیه ایران وضع کنند.

«کمسیون آمریکایی آزادی‌های مذهبی کشورها» که یک نهاد دولت فدرال آمریکا است، در گزارش سال 2015 خود با ادعاهایی غیرمستند که براساس اطلاعات جمع‌آوری شده از منابع غیرمعتبر و مغرضانه جمع آوری شده‌اند، از قانونگذاران آمریکایی خواسته تحریم‌های جدیدی در زمینه حقوق‌بشر علیه ایران وضع کنند. این نهاد آمریکایی همچنین از باراک اوباما خواسته برای انجام این اقدام پیشقدم شود.

اعضای «کمیسیون آمریکایی آزادی‌های مذهبی در کشورها» را رئیس‌جمهور آمریکا و رهبران هر دو حزب در مجلس سنا و مجلس نمایندگان تعیین می‌کنند. وظیفه این نهاد، جمع‌آوری «حقایق» و موارد مربوط به نقض آزادی‌های مذهبی در سطح بین‌المللی و ارائه توصیه‌هایی به رئیس‌جمهور، وزیر خارجه و کنگره است.

این گزارش همچنین مدعی شده، وضعیت آزادی‌های مذهبی در ایران از زمان روی کار آمدن دولت «حسن روحانی»، رئیس‌جمهوری ایران بدتر شده است.

در سند منتشر شده این نهاد آمریکایی ادعا شده است: «از زمانی که رئیس‌جمهور روحانی در آگوست 2013 روی کار آمده شمار اقلیت‌های مذهبی که به خاطر ابراز عقایدشان در زندان هستند، افزایش یافته است.»

در همین راستا "محمد ساجدی" در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: آمریکایی‌ها از ابتدای مذاکرات‌ 
5+1 علاوه بر مسائل هسته‌ای، دو شرط دیگر را هم مطرح کرده بودند. یک بحث حقوق بشر و دوم بحث توان موشکی و دفاعی.

این کارشناس سیاست خارجی افزود: ایران اعلام کرد، غیر از مسائل هسته‌ای هر دو مورد خط قرمز ما است و به هیچ عنوان سر این مسائل مذاکره نمی‌کنیم.

وی گفت: حال که بحث تصویب طرح مذاکرات 1+5 در سنای آمریکا قطعی شده و قرار است تا چند روز دیگر هم در کنگره تصویب شود، برخی نمایندگان تندرو خواستار اضافه کردن بحث توان موشکی و حقوق‌بشر (در مذاکرات) هم شده‌اند که ره به جایی نخواهند برد.

ساجدی عنوان کرد: آن‌چه که امروز و در این شرایط در جریان است، به نظر می‌رسد، چانه‌زنی سیاسی در داخل آمریکا و ایران در حال افزایش است، اما در نهایت چیزی تغییر نخواهد کرد و احتمالا نتیجه‌ی مذاکرات بیش از پیش طولانی‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/
برچسب ها: نقض ، حقوق ، بشر ، تحریم ، ایران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار