آلگ مدودف- رئیس مرکز تحقیقات ملی «تغذیه سالم» دانشگاه دولتی مسکو موسوم به «لامانوسف» پیشنهاد داد سیستم علامت‌گذاری محصولات و مواد غذایی «چراغ راهنما»؛ که به خریدار کمک خواهد کرد بر کالری و مفید بودن آنها نظارت کند؛ به اجرا در آید.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران و به نقل از 1RRE.ru نظر سنجی از مصرف کنندگان نشان داد جمعیت بطور کلی از بکار بردن این علامتگذاری حمایت می‌کنند. علامتگذاری فعلی محصولات غذایی بسیار نامناسب است. زیرا بر روی بسته‌بندی از حروف ریز استفاده شده است.

سیستم "چراغ راهنما" ساده و قابل فهم خواهد بود. بطوریکه با رنگ سبز- عناصر بد برای سلامتی نشانه گذاری خواهد شد. علاوه بر این، بر روی بسته‌بندی، عناصر جدید که امروزه ذکر نمی‌شود، مانند نمک، ترانس چربی و ... نشان داده خواهد شد.

تمام مواد موجود در محصول غذایی، از جمله قند، نمک یا چربی اشباع برروی بسته‌بندی، با رنگ متناسب و مربوطه علامت گذاری خواهد شد، تا مصرف کننده فورا ببیند که چه چیزی را خواهد خورد.

روش مشابه را در بریتانیا به کار می‌برند. در اتحادیه اروپا مصرف کنندگان محصولات غذایی با اینگونه علامتگذاری (BEUC) معتقدند طرح‌های رنگی، قابل قبول‌ترین ابزار اطلاعات برای خریدار است.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.