مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشت هندوانه برای قرمز شدن آنها از هورمون «سیتوکینین» استفاده می‎شود که عملاً آنها شیرین نیستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایسنا در پی انتشار اخباری مبنی بر استفاده از هورمون رشد در کاشت خیار و گوجه‌فرنگی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأیید استفاده از این هورمون در پرورش هندوانه گفت: اما مستنداتی مبنی بر استفاده از هورمون رشد در دیگر میوه‌ها و گیاهان نداریم.

دکتر «کیانوش حمیدیان» در گفت‎وگو با ایسنا، اظهار کرد: صیفی‌کاران در کشت هندوانه برای قرمز شدن از هورمون رشد استفاده می‎کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشت هندوانه برای قرمز شدن آنها از هورمون «سیتوکینین» استفاده می‎شود که عملاً آنها شیرین نیستند.

حمیدیان ادامه داد: کودهای رایج در بازار دارای آهن، ژیبرلین و سیتوکینین هستند که تولید آمریکا بوده و باید از اواخر مرحله رشد استفاده شوند که متأسفانه برخی کشاورزان همان اوایل رشد استفاده می‎کنند که هنوز رشد گیاه کامل نشده است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: در خیار و گوجه از این هورمون‎ها استفاده نمی‎شود و کودهای شیمیایی میکرو مانند آهن، روی و بور به کار می‎رود که طعم آنها را تغییر می‎دهد.

به گفته‌ی وی، استفاده از کودهای مایع در کشاورزی مانعی ندارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: هندوانه ، رشد ، خیار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.