به گزارش
حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، "اسحاق جهانگیری" امروز در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات افزود: دولت نیازمند تقویت بنیانهای ارتباطی با جامعه و نخبگان است و نظام ارتباطی دولت به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری نیازمند تحرک بیشتری است.
وی ادامه داد: این جشنواره نشان میدهد که باید توجه بیشتری به موضوع ارتباطات داشت به ویژه در سالی که به سال همدلی و همزبانی دولت و ملت نامگذاری شده است، ارتباطات نقش مهمی در تحقق این شعار دارد.
معاون اول رییس جمهوری با بیان این که جهان و جامعه جهانی بر مدار ارتباطات می چرخد، گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات چه در وجه فنی و چه در وجه فرهنگی گرانی گاه جهان امروزی ماست.
جهانگیری افزود: همزمانی عید مبعث که با کلمه بخوان شکل گرفت با آغاز هفته ارتباطات، وجوه عالی ارتباطات را نشان می دهد که حتما در جهان دانش هم ارتباط خداوند با انسان، انسان با خدا و انسان با انسان در بررسی مسایل ارتباطات توجه ویژهای خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه های مهم دولت تدبیر و امید در حوزه توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: بر اساس ارزیابی که از وضعیت دولت داریم ،دولتی بزرگ، کم تحرک ایجاد شده که نقش واقعی خود را آن گونه که باید نتوانسته است در توسعه و پیشرفت ایفا کند.
معاون اول رییس جمهوری اضافه کرد: هوشمند سازی، چابک سازی فعالیت های دولت برای ارتقای بهره وری، کاهش هزینه و زمان ارایه خدمات دولت، تسهیل دسترسی آسان مردم به خدمات، پاسخگویی و شفاف سازی نظام اجرایی برای مقابله با فساد و ویژه خواری؛ مطالبات و دغدغه هایی است که با رویکرد صحیح نظام ارتباطی و فناوری اطلاعات قادر به دستیابی است.
جهانگیری با بیان این که توسعه ارتباطات به عنوان زیرساخت تحرک بخش و توانمند ساز همه بخش های اقتصادی کشور است، گفت: ما به توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نیازمندیم و برای این که این خواسته محقق شود زیر ساخت اصلی که توسعه را تسهیل می کند، توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی با یادآوری برنامه های دولت تدبیر و امید در آغازین روزهای شروع به کار، اظهار داشت: با بررسی هایی که از اوضاع کشور داشتیم، تمرکز خود را بر روی چند موضوع جمع کردیم که اصلاح وضع اقتصادی کشور، بازگشت به قانون که بی اعتنایی به آن و یا عدم اجرای قانون مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد کرده بود، مبارزه با فساد و ویژه خواری و کاهش آثار تحریم از این برنامه ها بود.
معاون اول رییس جمهوری خاطر نشان کرد: برای رسیدن به این چهار سرفصل به این نتیجه رسیدیم که باید بر روی توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات تمرکز کنیم، چرا که می توانست در هر چهار موضوع به دولت کمک کند.
جهانگیری تاکید کرد: اگر به دنبال رفاه مردم، خلق ثروت جدید برای کشور، استفاده از خلاقیت و نوآوری نسل جوان هستیم باید بر روی توسعه ارتباطات و فناوری تمرکز کنیم.
انتهای پیام/