به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ با توجه به مراکز پیشگیری از بیماری، سیگار کشیدن به دلیل نیکوتین موجود در آن اعتیادآور است که این ماده اعتیادآور حتی خطرناکتر از هروئین و یا کوکائین هستند.
براساس تحقیقات صورت گرفته، افرادی که موفق به ترک سیگار شوند، ممکن است بعد از موفقیت در متوقف کردن سیگار بدلیل اضطراب و استرس و افزایش وزن، دوباره شروع به سیگار کشیدن کنند.
سیگار کشیدن باعث میشود نه تنها خود فرد، بلکه اطرافیان را نیز تحت تاثیر قرار دهد، همچنین سیگار باعث ایجاد آسم و مشکلات تنفسی در افرادی میشود که به طور مداوم سیگار میکشند.
افرادی که عادت سیگار کشیدن را ترک میکنند، نسبت به کسانی که سیگار میکشند، کمتر به بیماریهای ریوی، بیماریهای قلبی، سکته مغزی و بیماریهای عروقی مبتلا میشوند.
براساس این تحقیقات، از جمله روشهای مهم برای ترک سیگار، مراجعه کردن به پزشک و آگاهی پیدا کردن از اثرات سیگار بر روی سلامتی بدن و سیستم تنفسی و قلبی میباشد. فرد با مراجعه کردن به جلسات مشاوره نیز میتواند سیگار کشیدن را ترک کند.
بسیاری از افراد گمان میکنند که میتوانند با دارو مصرف کردن سیگار را ترک کنند، در حالی که ترک عادت سیگار کشیدن نیازمند زمان و تلاش بسیار است، همچنین مصرف ویتامین C و انجام فعالیتهای ورزشی روزانه نیز به ترک عادت سیگار کشیدن کمک میکند.
انتهای پیام/