به گزارش خبرنگار
سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، رفتارهای نژادپرستانه از بدو تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی وجود داشته و از پایههای شکل گیری آن است.
صهیونیستهای یهودی خود را قوم برگزیده خدا در زمین و نژاد برتر میدانند به طوری که سایر ملتها و اقوام را باید به خدمت خود درآورند. با وجود این سطح عمیق از نژادپرستی، رهبران صهیونیست همواره سعی کردند رژیم اشغالگر رژیم صهیونیستی را نظامی دموکراتیک جلوه داده و چهرهای موجه و مشروع از آن به نمایش بگذارند.
ولی با کمی دقت در اوضاع اجتماعی حاکم بر این رژیم آنچه مشاهده میشود حاکم بودن سطحی بسیار گسترده از تبعیض نژادی بر مناسبات میان ساکنان این رژیم است. این تبعیضها و تفاوت در برخورداری از مواهب و امکانات امروز علیه فالاشه ها یا یهودیان اتیوپیایی وجود دارد،
در همین راستا به این منظور "مهدی عوضپور" کارشناس منطقه شمال آفریقا در گفتوگو با
باشگاه خبرنگاران با اشاره به آپارتاید صهیونیستی علیه یهودیان اتیوپیایی، اظهار داشت: جایگاه این یهودیان در رژیم صهیونیستی از لحاظ اجتماعی، قابل توصیف با یهودیان ساکن در منطقه نیست.
این کارشناس منطقه شمال آفریقا در ادامه گفت: مقامات رژیم صهیونیستی و خاخام های مذهبی، با دیده تحقیر به یهودیان اتیوپیایی مینگرند و جایگاه مناسبی در سرزمینهای اشغالی به آنها نمیدهند.
وی به دو گروه از یهودیان اسرائیل تحت عنوان اشکنازها و سفاردیها اشاره کرد و گفت: اشکنازها اساساً اتیوپیایی ها را یهودی نمیدانند و سفاردی ها نیز هرگونه تماس با فالاشهها( یهودیان اتیوپیایی) را نامشروع می دانند و آنها را شهروندان درجه سوم به حساب میآورند به گونهای که این حس ایجاد شده که فالاشه ها «یهودی» نیستند.
عوض پور در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چه عواملی باعث مهاجرت فالاشهها به اسرائیل شد، با اشاره به این که یکی از بزرگترین گروههای به حاشیه رانده شده در سرزمینهای اشغالی، فلاشهها هستند، گفت: یهودیان اتیوپیایی به دو دلیل به اسرائیل مهاجرت کردند.
این کارشناس منطقه شمال آفریقا، اجبار و وعدههای دروغین رژیم صهیونیستی را به عنوان اولین دلیل نام برد و گفت: امروزه 120 هزار یهودی اتیوپیایی وجود دارند که 85 درصد از آنها در سرزمینهای اشغالی ساکن شدهاند و هم اکنون در اینسرزمینها برای حفظ هویت مذهبی، ملی و آداب و رسوم ویژه خود ایستادگی میکنند.
وی به دومین دلیل یعنی درگیریهایی که در سال 1947 در اتیوپی رخ داد، اشاره کرد و گفت: پس از این درگیریها، فالاشهها در سرزمین اصلی خود در فشار و تنگنا قرار گرفتند. از این رو برای اولین بار در سال های 1977-1984 در قالب گروههای کوچکی شروع به مهاجرت به سرزمینهای اشغالی کردند
این کارشناس منطقه شمال آفریقا در پاسخ به این سوال مبنی بر این که تبعیض نژادی یهودیان اتوپیایی در چه حوزه هایی مشاهده میشود، پاسخ داد: در حوزه سیاسی تبعیضهای زیادی علیه فالاشه اعمال شده است
عوضپور از تظاهرات و درگیری به عنوان یکی از این حوزهای سیاسی نام برد و به نمونهای از این تظاهرات در سالهای 2006 و 2015 اشاره و اظهار کرد: در تظاهرات خیابانی پلیس رژیم صهیونیستی با معترضان اتیوپیایی نه تنها بی رحمانه برخورد کرده بلکه منجر به زخمی شدن بسیاری از فلاشه ها شده است.
وی به حوزهای اجتماعی و اقتصادی به عنوان دیگر دلایل تبعیض نژادی اشاره کرد و گفت: یهودیان اتیوپیایی با محدودیت های اجتماعی و اقتصادی بسیاری در این سرزمین مواجه هستند و رژیم صهیونیستی آنها را از کمترین خدمات و رفاه اجتماعی محروم میگرداند.
این کارشناس منطقه شمال آفریقا ادامه داد: فالاشهها نه تنها حق داشتن مسکن شخصی ندارند و سیستم آموزشی آنها جداست، بلکه کارهای پست را هم آنها باید انجام دهند.
عوضپور گفت: کارفرمایان صهیونیستی به فالاشهها به عنوان کارگران ارزان قیمت مینگرند؛خون یهودیان اتیوپیایی بیرون ریخته میشود و برای مداوی مریضان از آن استفاده نمیگردد. برای کنترل نرخ زاد و ولدشان داروهای ضدبارداری به اجبار به زنانشان تزریق میشود
وی با اشاره به اینکه چه عواملی باعث شده است تا مقامات صهیونیسم از اخراج یهودیان اتوپیایی از این سرزمین خودداری کند، پاسخ داد: از آنجا که کابینه نتانیاهو و یهودیان ارتدوکسی شدیدا علاقه مند هستند که اتیوپیاییها از سرزمین های اشغالی خارج شوند اما چنین اقدامی منجر به بروز بحران در جامعه خواهد شد.
این کارشناس منطقه شمال آفریقا در پایان خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی از مدتها پیش تصمیم گرفته است تا فالاشه ها را وارد ارتش کند و از توان آنها برای سرکوب فلسطینیها، تجاوزی گری علیه ملت های مسلمان و حفاظت از یهودیان سفید پوست و نیز تثبیت موجودیت اسرائیل استفاده کند.
انتهای پیام/