واعظی خبر داد

توافقات بانکی میان ایران و اندونزی جهت تسهیل تجارت/ برقراری تعرفه ترجیحی میان ایران و اندونزی

رئیس کمیسیون مشترک ایران و اندونزی با تأکید بر اینکه بزرگترین مانع بر سر گسترش روابط دو کشور ایران و اندونزی، روابط بانکی است گفت: در این راستا مذاکراتی بین مسئولان بانک مرکزی اندونزی و ایران انجام شد و با توافقات بین دو بانک مرکزی صاحبان صنایع می‌توانند همکاری‌های خود را از طریق توافقات بانکی پیش ببرند.

توافقات بانکی میان ایران و اندونزی جهت تسهیل تجارت/ برقراری تعرفه ترجیحی میان ایران و اندونزیبه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار هیأت تجاری اندونزی با اشاره به اینکه سیاست دولت یازدهم تعامل با کشورهای دوست و مسلمان است گفت: به دنبال این سیاست توانستیم با کشور اندونزی آنچه را که در خور شایسته دو کشور مسلمان است روابط اقتصادی میان دو کشور را استارت بزنیم.

وی با اشاره به اینکه حجم روابط تجاری میان ایران و اندونزی در سال 2011، چهار برابر سال جاری بود گفت: هم اکنون مبادلات تجاری ایران و اندونزی به رقم 450 میلیون دلار کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: این در حالی است که اقتصاد دو کشور مکمل یکدیگر هستند و اندونزی باتوجه به اینکه بزرگترین کشور مسلمان  از لحاظ جمعیت در جهان می‌باشد و رشد اقتصادی 5.2 دارد می‌تواند پتانسیل مناسبی برای افزایش ارتباطات با ایران باشد.

رئیس کمیسیون مشترک ایران و اندونزی تأکید کرد: بزرگترین مانع جدی بر سر راه گسترش روابط تجاری ایران و اندونزی روابط بانکی است و در این راستا هیأت بانکی اندونزی زودتر از هیأت تجاری به ایران سفر کرده و مذاکرتی را با مسئولان بانک مرکزی انجام دادند.

وی ادامه داد: در این راستا مسیر بسته شده میان تعاملات تجاری ایران و اندونزی شده و با توافقات میان دو بانک مرکزی دو کشور صاحبان صنایع می‌توانند همکاری‌های خود را از طریق توافقات بانکی پیش ببرند.

به گفته واعظی تأسیس شعب بانکی با معرفی بانک کارگزاری از جمله مسائلی بود که در مذاکرات بانکی در کشور به آن پرداخته شد.

وزیر ارتباطات و فناوری ادامه داد: در گذشته در زمینه مواد اولیه مواد شیمیایی و پتروشیمی و کاغذ با اندونزی مبادله تجاری داشتیم که امیدواریم بر تعداد این اقلام افزوده شود.

وی با اشاره به اینکه دولت اندونزی برنامه گسترده‌ای برای آینده کشورش پیش‌بینی کرده گفت: در این راستا، زمینه همکاری‌های فنی و مهندسی و خدمات فنی و مهندسی میان ایران و اندونزی فراهم است و ایران می‌تواند در زمینه راه آهن، سدسازی و نیروسازی با اندونزی همکاری نماید.

رئیس کمیسیون مشترک ایران و اندونزی از ایجاد تعرفه تجارت ترجیحی بین ایران و اندونزی خبر داد و افزود: در پی این هستیم که پرواز مستقیم بین تهران و جاکارتا ایجاد شود تا تجار راحت‌تر بتوانند به انجام مبادلات تجاری بپردازند.

وی تصریح کرد: حجم روابط دو کشور در شأن دو ملت نیست و تا 10 برابر می‌تواند افزایش یابد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار