جعفربای آسیب شناس در گفتوگو با
خبرنگار خانواده باشگاه خبرنگاران در رابطه با اشتغال زنان و تاثیر آن بر کیفیت زندگی و رضایتمندی آنها اظهار کرد: امروزه اشتغال زنان با نیت کسب درآمد برای طی مسیر پر فراز و نشیب زندگی مطرح شده است، در حالی که اشتغال زنان در بیرون از منزل به نسبت رفع مشکلات و حل گرفتاریها خود باعث ایجاد مشکلات فراوانی شده است، غیبت زنان در محیط خانه و حضور آنها در بیرون از منزل آسیبهای فراوانی عاطفی بر شوهرداری و تربیت فرزندان داشته است.
وی افزود: کسی که با نفس کار برای زنان مخالفتی ندارد، ولی آنچه حائز اهمیت است، چه کاری و چگونه کار کردن برای زنان حائز اهمیت است.
بای در ادامه گفت: با اشتغال زن در بیرون از منزل موازنه دادهها و ستادهها، هم خوانی ندارد و ضرر و زیان وارد شده بر اینگونه زندگیها به مراتب بیشتر از ستادهها است.
آسیب شناس گفت:زنان شاغل در بیرون از منزل سرمایههای عظیمی را از دست میدهند تا حقوق ناچیزی را دریافت کنند.
وی افزود: باید روشهای اصولی و شیوههای مطلوب و مناسبی برای نوع اشتغال زنان در بیرون از منزل فراهم شود تا زنان با انجام کار و تلاش و همکاری در حل مشکلات زندگی همکاری نمایند تا آسیبها کاهش داده شود.
بای در ادامه گفت: امروزه اشتغال زن در بیرون از منزل مشکلات فراوانی را برای خانوادهها به همراه داشته است، در حالی که میتوان با رونق دور کاری و انجام اشتغال خانگی همراه با حضور زنان در خانه شاهد فعالیت زنان در عرصه اقتصادی و کاستن آسیبهای به وجود آمده ناشی از اشتغال مدرن و امروزی زنان بود.
آسیب شناس در ادامه تصریح کرد: امروزه متاسفانه اشتغال زنان در بیرون از منزل مشکلات روحی، روانی، جسمی، اجتماعی و فرهنگی فراوانی را به همراه داشته است.
وی افزود: باید در خصوص چگونگی اشتغال زنان در خارج از منزل و انجام همکاریهای صمیمانه برای روند تعالی و پیشرفت نهاد خانواده فکر اساسی نمود و شرایطی را فراهم ساخت که در کنار فعالیت زنان و همکاریهای آنان با همسران و کسب استقلال اقتصادی برای آنان مشکلات و گرفتاریهای کمتری در ایجاد نهاد خانواده فراهم شود.
بای گفت: برای خروج از مشکلات و دستیابی به اشتغال مناسب زنان باید اشتغال زنانه ترسیم شود و نوع همکاریهای آنان به درستی تبیین گردد و تبعیضهای ناروای اشتغال زنان با مردان نیز رفع شود.
آسیب شناس در ادامه افزود: باید نظام حقوق و دستمزد برای زنان، مناسب کار و فعالیت آنها تعیین و تعریف شود و باید به تولیدات دستی(صنایع دستی) و کارهای هنری ویژه زنان بهای خاصی داده شود تا جامعه شاهد انگیزه واقعی از سوی زنان برای انجام کارهای هنری باشد.
وی افزود: باید توجه ویژهای به تفاوتهای جنسی در انجام فعالیتهای اقتصادی برای اشتغال زنان در بیرون از منزل شود تا انگیزههای واقعی برای اشتغال زنان همراه با انجام زندگی درست مثل شوهرداری، تربیت فرزندان و مدیریت منزل که به مراتب مشکلتر از اداره امور بیرونی است مهیا گردد.
بای در پایان تاکید کرد: خانه داری زنان نیز به عنوان یکی از مشاغل اساسی زندگی امروزی باید مورد توجه قرار گیرد و حقوق و دستمزدی نیز برای آنها در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/
من پسر 31 ساله بیکارم، اونوقت دختر بیست ساله استخدام شده!